Alături de adolescentă, la festivitatea de absolvire a liceului, au fost atât mama ei, cât și fratele ei.

Ozana Barabancea a fost în culmea fericrii, mai ales că fiica ei i-a călcat pe urme și a absolvit un liceu de muzică.

Celebra cântăreață a fost mereu mândră de copiii ei, cărora le-a oferit o educație ”ca la carte” și s-a asigurat că vor avea un viitor strălucitor. Amândoi i-au călcat pe urme și au urmat școli de muzică, iar acum artista este mai mândră ca niciodată. Trăire care se oglindește perfect în mesajul postat de ea pe rețelele de socializare.

”Un moment emotionant! Fiecare lacrimă a meritat ! Fiica mea, mezina familiei, a terminat liceul la pian principal. Pian clasic.

Sunt mândră de amândoi copiii mei! Va iubesc! Vă prețuiesc! Mai avem un “hop”, dar reușim IMPREUNĂ să trecem peste el!

Inima mea se umflă in pene de fericire! Am reușit cu ajutorul Bunului Dumnezeu! Slavă Tie, Doamne!!!! Multumesc doamnei profesoare Anta Agavriloae-Barbu, cea mai bună profesoară de pian!!!! I-a schimbat viața fiicei mele si pentru asta ii mulțumim!!!”, a scris Ozana Barabancea pe Instagram, acolo unde a postat și mai multe fotografii de la ceremonia de absolvire și de după.

in-ziua-absolviriiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Fiica Ozanei Brabanacea a absolvit liceul de muzică

Gloria Barabancea a terminat clasa a XII-a la Colegiul Național de Muzica ”George Enescu”, iar în ziua în care a încheiat acest capitol a radiat de fericire. Dincolo de faptul că este de o frumusețe răpitoare, fiica artistei are și un viitor promițător înainte.

Mama Gloriei a mărturisit că trăiește emoții intense să își vadă și cel de-al doilea copil în această ipostază, după ce și fiul ei a terminat același liceu în anul 2019.

Sărbătoare mare! Fiul Ozanei Barabancea, care se reface după un accident cumplit, a împlinit 22 de ani!

”Este ultimul clopoțel și mergem să plângem împreună. 12 ani de liceu la Colegiul Național George Enescu, deja mă bâlbâi. Ce moment, ce emoție. Ce bucurie să îmi văd absolvind și al doilea copil! Doamna profesoară de pian, vă iubim!”, a spus Ozana Barabancea pe Instagram.

Imagine rară cu Ozana Barabancea și tatăl copiilor ei. „El e autorul…” Cei doi nu mai sunt împreună de aproape 20 de ani, după ce el a înșelat-o

Ziua Copilului, fără copii pentru Ozana Barabancea

Festivitatea a trecut și iat-o pe Ozana Barabancea singură de 1 iunie.

”În dimineața asta m-am trezit singură cu Zara, cățelușa noastră! Prima zi de 1 iunie când imi dau seama că ai mei copii iși iau zborul. E firesc! Dar tot imi vine să le spun public La mulți ani, copiii mei frumoși, destepti, ințelepți și harnici! Eu rămân mama voastră și sunt aici pentru voi să vă sprijin, să vă alin, să vă dojenesc sau cu iubire să vă cert!

Dragostea de mamă are termen de valabilitate pe vecie. Datoria mea este scopul vieții mele: să vă știu fericiți și utili semenilor voștri! La mulți ani, copiii mei! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Să fiți mereu alături unul de celălalt și să rețineți că fericirea se împarte și se obține IMPREUNĂ! Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!”, a scris artista

Ozana Barabancea și-a pierdut mama când avea doar 14 ani

Cântăreața e mereu cu zâmbetul pe buze atunci când apare la televizor, însă viața ei nu a fost mereu atât de bună precum în prezent.

Ozana Barabancea a trecut prin mai multe momente dificile, însă pe care a reușit să le depășească. Unul dintre cele de care își amintește cu groază este cel în care și-a pierdut mama, la 14 ani.

Ozana Barabancea, despre cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am înțeles exact ce înseamnă”

”A fost o perioadă urâtă atunci, dar, între timp, viața m-a compensat. Adică mi-am plătit la începutul vieții prețul fericirii pe care îl trăiesc acum și cred că acea pierdere a mamei a fost o lecție pentru mine, pentru că viața m-a ghidat astfel încât să fiu eu cea de acum, cea de astăzi, și sunt foarte fericită că sunt cea de astăzi.”, a mărturisit Ozana Barabancea la Antena Stars, în urmă cu mai multe luni.

Vezi și Ozana Barabancea a cheltuit o avere pentru majoratul fiicei sale. „Pentru că este prințesa mea! E foarte scump, dar pentru copiii mei fac orice!” Cum arată Gloria acum

Citește și:

Dinu Maxer a făcut accident cu fiul său în mașină! Copilul l-a dat de gol: „Nu a semnalizat”

Ana și Mircea Baniciu, prima piesă împreună: „Mama, am facut piesa cu Tata! Am împlinit visul nostru!”