„La mulți ani, Naomi! You deserve the best in the world! May you be happy, healthy and may all your wishes come true! (n.r. La mulți ani, Naomi! Meriți tot ce e mai bun pe lume. Să fii fericită, sănătoasă și toate visurile tale să devină realitate”), i-a urat Oana Cuzino (51 de ani) fiicei sale, pe Instagram, în dreptul unei poze superbe, din cadrul unei ședințe foto pentru revista Unica.

Naomi, născută pe 7 decembrie, a împlinit 20 de ani și studiază Psihologia la o universitate din Tel Aviv. S-a transformat într-o tânără superbă, care a moștenit trăsăturile ambilor părinți. Din păcate, tatăl ei a murit anul acesta, în mai, la 70 de ani, în urma unui accident bizar. Omul de afaceri s-a împiedicat pe niște trepte și a căzut pe o porțiune de beton. Yoav Stern s-a stins după ce a stat 10 zile de comă.

Oana Cuzino și Naomi, când era micuțăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Oana Cuzino și Yoav Stern erau divorțați din 2014

Oana Cuzino și Yoav Stern erau divorțați din 2014. Însă despărţirea ei de afaceristul israelian, după 12 ani de mariaj, nu a pus în pericol și relaţia pe care o aveau ca părinți. Oana Cuzino, la vremea aceea prezentatoarea emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, de la PRO TV, a depus cererea de divorţ în vara lui 2014.

„Eu şi Yoav am decis să încheiem civilizat cei 12 ani petrecuţi împreună ca soţ şi soţie. Am hotărât de comun acord să divorţăm, însă vom fi în continuare prieteni, confidenţi, părinţii copilului nostru. Naomi este un copil mare, care înţelege situaţia şi care ştie că se va bucura de la fel de multă dragoste şi timp petrecut alături de noi. Continuăm să ne respectăm reciproc, în virtutea faptului că am dezvoltat principii comune de viaţă, am clădit lucruri frumoase şi am crezut unul in altul. Mai mult decat orice cuvinte, aş vrea să închei cu motto-ul meu: Mergi mereu cu forţa înainte, dar nu-i uita pe cei care au crezut şi cred în tine”, a fost mesajul vedetei tv.

Citește și: Marcel Pavel a împlinit 63 de ani. Cum arată azi prințesele din viața lui. Fiica Iuvenalia este o balerină talentată, ca mama ei

Citește și: Smiley, cu fiica în brațe, în poza care topește inimi. Josephine e blondă, cârlionțată și adorabilă

Citește și: Liviu Vârciu și fiica cea mare recuperează timpul pierdut. Carmina a făcut publice câteva imagini din familia lor: „Dulce, grijuliu, carismatic”

Citește și: Raluca Moianu, despre viața de mamă singură cu o fiică de 17 ani: „Preadolescența nu a fost ușoară, a fost complicată”. Mara a luat o decizie importantă pentru viitorul ei