Mama ei, Narcisa Suciu, a postat pe un cont de socializare o imagine cu Daria, alături de un mesaj emoționant.

Artista, care de mai bine de un deceniu s-a mutat în Finlanda, se mândrește cu fiica ei, care tocmai a împlinit 24 de ani. De ziua ei, a dorit să o surprindă cu un cadou special, o urare emoționantă transmisă în mediul virtual.

Pe lângă urările de bine, venite din suflet de mamă, Narcisa Suciu i-a făcut cadou fiicei sale, de ziua ei, bilete la Scala di Milano.

„Am vrea sa le dam copiilor tot ce e mai bun. Am vrea ca ei sa aiba tot ce noi n-am avut. Am vrea sa nu-i auzim niciodata spunand “parintii mei n-au avut posibilitatea sa…

”De ziua Dariei, în fiecare an, am încercat să-i fac un cadou care s-o surprindă și s-o bucure. La 14 ani i-am făcut contul ei în banca și cardul ei. La 18 ani i-am luat mașină ( un Seat albastru care i-a plăcut foarte tare)… Au mai fost tot felul de excursii, bijuterii, am făcut ce-am putut și ce-am știut mai bine.

Anul asta am surprins-o cu un cadou care se concretizează abia acum, în seara asta: i-am luat bilete la Scala di Milano. Eu n-am apucat încă să vad Milano (dar o să reușesc să-l vad peste trei săptămâni, vă povestesc eu) și nu știu dacă am să apuc sa vad un spectacol la Scala. Însă ea e acolo acum și cu ea e parte din sufletul meu”, a scris plină de emoție Narcisa Suciu pe Facebook.

Daria-traieste-in-FinlandaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Fiica Narcisei Suciu, pasionată de arte plastice

Narcisa Suciu locuiește de peste 10 ani în Finlanda, alături de soțul ei, Veikko Miettinen. Fiica ei, Daria Crăciun, a pornit pe propriul drum. Este studentă, muncește, și s-a mutat împreună cu prietenul ei la o distanță de 500 de kilometri de ea.

„A crescut copilul, are 20 de ani, trebuia să plece de acasă. Ea e pe artă plastică și a început școala de două săptămâni, e în Helsinki. Nu mi-a fost ușor, m-a apucat un plâns, iar bărbatu-meu m-a lăsat așa vreo 10 minute…

E cu prietenul ei, care e un băiat pe care mama îl aprobă, e un băiat foarte fain, le-am zis că sunt norocoși că s-au găsit la 20 de ani fără dramă, locuiesc împreună, părinții lui o iubesc pe Daria. El acolo locuia, în suburbia Helsinki-ului, la 800 de metri de centru. El are 23 de ani.”, declara Narcisa Suciu în urmă cu trei ani.

În urmă cu doi ani, Narcisa Suciu spunea despre fiica ei că lucrează într-o librărie. Amintim că, la vârsta de doar 20 de ani, Daria a avut și o expoziție la un centru cultural din Finlanda, la Kulttuuriskeskus Stoa din Helsinki.

Vezi și Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu. Tânăra de 23 de ani e de o frumusețe rară!

Citește și:

Irina Tănase, „blonda lui Dragnea”, surprinsă cu un milionar celebru. A fost iubitul Annei Lesko

ucian Mîndruţă, declarație neașteptată: „E ultima zi în care mai am copii”