La ceas aniversar, Monica Gabor i-a transmis urări nu doar față în față, ci și pe rețelele de socializare, unde a postat un mesaj înduioșător. „La mulți ani fiicei noastre iubite! @Irina_unicorns. Fericirea m-a găsit când te-am născut acum 14 ani în urmă și a fost continuă de atunci.

Cu fiecare zi de naștere care trece, mă uimești din ce în ce mai mult. Te-ai dovedit a fi o persoană atât de inteligentă, distractivă și grijulie, care are atât de multe de dăruit în viață. Sunt încântată să văd ce îți rezervă viitorul. Să ai o zi de naștere minunată și să ți se îndeplinească toate dorințele”, a scris Monica Gabor pe Instagram.

irina-columbeanuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Monica i-a dat viață Irinei când avea doar 19 ani și forma un cuplu cu Irinel Columbeanu, de care s-a despărțit între timp.

Irina a crescut cu tatăl ei, așa cum a decis instanța, după divorț. În 2019, Irina și-a manifestat dorința de a pleca în America și a locui alături de mama sa, iubitul acesteia și băiatul lui, ceea ce s-a și întâmplat. Irinel Columbeanu nu s-a opus, lăsând fericirea fiicei sale pe primul loc.

Irinuca deja este o mică vedetă în mediul online, ea fiind vloggeriță. Pe Instagram, ea are 132.000 de urmăritori, iar pe YouTube are 351.000 de abonați.

Vezi și Irinel Columbeanu a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Monica Gabor

Citește și:

Sanda Țăranu explică de ce nu a avut niciodată copii. Cum arată la 82 de ani

A fost cerută în căsătorie, dar a refuzat. Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu vrea să mai meargă în fața altarului