Așa mamă, așa fiică. Madonna a fost mereu una dintre cele mai controversate artiste și șoca de fiecare dată cu aparițiile ei, iar fiica ei îi calcă pe urmă. Lourdes Leon împlinește 25 de ani, iar aceasta a reușit să se facă remarcată aseară la Met Gala, în New York, unde a atras toate privirile.

De-a lungul carierei ei de 40 de ani, Madonna (63 de ani) și-a câștiga titlul de „regina muzicii pop”, având la activ numeroase hituri. Ea a fost lăudat-o pentru talentul ei, dar și criticată deopotrivă din cauza excentricitatilor sale de pe scenă. Mama a șase copii, artista este foarte mândră de tot ce a realizat, iar fiica ei cea mare îi seamănă leit. Lourdes, fiica cântăreței cu antrenorul de fitness Carlos Leon(55 de ani), alintată Lola, împlinește pe 14 octombrie vârsta de 25 de ani, dar se pare că tânăra se bucură de aceeași notorietate ca mama ei.

InstagramSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Imaginile cu ea de pe covorul roșu de la Met Gala s-au viralizat după apariția controversată a acesteia. Ea a apărut într-o rochie fucsia strălucitoare, semnată Moschino, și așa cum și-a obișnuit fanii și la marele eveniment caritabil, ea a apărut neepilată și cu părul de la subraț la vedere.

Lourdes Leon, pasionată de modă

Nu e prima dată când fiica Madonnei apare la un eveniment neepilată.Ea a avut întotdeauna o atitudine deschisă legată de expunerea pilozități, la fel ca și celebra sa mamă. În 2018 și-a arătat picioarele neepilate la o prezentare din cadrul New York Fashion Week. Nu e singura vedetă care promovează trendul au naturel printre femei. Paris Jackson, dar şi Britney Spears şi Lady Gaga ne-au lăsat să vedem cum, din punctul lor de vedere, feminitatea nu pare deloc ştirbită de nişte fire de păr la axilă.

Se știe că în tinerețe și Madonna, își etala părul de subraț, ei bine, deci Lourdes are cui semăna.

Lourdes s-a orientat către o carieră în modă și dansuri, fiind un fotomodel cunoscut. Ea a povestit într-un interviu pentru Vanity Fair că s-a apucat de dansuri la o vârstă foarte fragedă, la recomandarea mamei sale.

“Mama a devenit foarte exigentă cu mine după ce a văzut că am potențial”, a spus Lourdes pentru sursa menționată.

Ea a studiat dansul la SUNY Purchase dance conservatory, iar apoi s-a transferat la Universitatea Michigan. Pe lângă dans, ea a co-regizat, în 2020, campania video a colecției de iarnă pentruStella McCartney.