Faptul că a crescut în lumina reflectoarelor nu i-a dat de ales lui Willow decât să devină, la rândul ei, o mică vedetă. A crescut printre celebrități, le-a cunoscut de mică, a participat la tot felul de evenimente, așa că viitorul ei este, cumva cert. Indiferent ce meserie va alege, va fi celebră.

Iar momentan pare să cocheteze cu modellingul. Recent, aceasta a purtat creațiile Rihannei, la un show de modă. A și postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de cântăreața devenită creatoare de modă.

Willow-si-RihannaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Poartă o lenjerie intimă de culoare închisă și este foarte sexy, chiar dacă are părul scurt. Fanii au observat că seamînă bine atât cu tatăl, cât și cu mama ei.

“Îți mulțumim că ne-ai binecuvântat cu poza asta, regină”, “Ne-ai omorât”, “Pentru mine, ești cea mai frumoasă femeie din lume”, au fost doar câteva dintre reacțiile venite de la fani. Peste un milion de fani i-au apreciat postarea.

Vezi și Scandal uriaș în SUA! Soția lui Will Smith, idilă amoroasă cu un  bărbat cu 21 de ani mai tânăr. Ce spune despre divorțul de actor

Citește și:

Actrița Mischa Barton a ajuns de nerecunoscut. În urmă cu 20 de ani era idolul tuturor adolescenților, iar acum arată așa

Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru fiica lui cea mare, Andreea. Ce fotografie inedită a postat cu ea