Tânăra Bobbi Kristina a plecat alături de mama ei după multe luni în care s-a zbătut între viață și moarte. Tristul anunț a fost făcut de către purtătoarea de cuvânt a familiei. „Bobbi Kristina Brown a murit duminică, 26 Iulie 2015, înconjurată de familia sa, găsindu-şi în sfârşit liniştea în braţele Domnului. Dorim încă o dată să le mulţumim tuturor pentru iubirea şi susţinerea imensă oferite în aceste ultime luni”, a anunţat Kristen Foster.

Decesul Kristinei vine după aproximativ o jumătate de an de când a fost găsită fără cunoștință în cadă, în baia casei sale din oraşul Atlanta. Incidentul s-a petrecut pe 31 ianuarie şi se pare că au fost multe similarităţi cu circumstanţele în care a murit și mama ei, în anul 2012.

Bobbi Kristina a fost pusă în starea de comă indusă, iar unii dintre membrii familiei sale au susţinut, conform presei de peste Ocean, că medicii au diagnosticat-o cu leziuni cerebrale ireversibile.

Bobbi Kristina era singurul copil al cântăreţei Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, cei doi divorțând în anul 2007, după numeroase scandaluri cauzate de bătăi și consum de droguri.

 

Credit foto: Facebook