Chiar dacă mama ei, actrița Katie Holmes, nu postează pe rețelele sociale fotografii cu Suri, pentru a-și ajuta fiica să ducă o viață normală, cele două au fost surprinse la un eveniment recent și fotografiate din toate unghiurile.

Îmbrăcate amândouă în rochițe vaporoase cu imprimeu floral, Katie și Suri au fost emblema eleganței și frumuseții. Suri, care începe să semene din ce în ce mai mult cu celebrul său tată, a purtat balerini aurii, iar pe cap o diademă adorabilă.

Suri și Katie au participat la American Ballet Theatre Spring Gala, un eveniment care a avut loc la Opera din New York.

Chiar dacă părinții ei sunt celebri, Suri duce o viață normală. Zilele trecute, a fost fotografiată așteptând metroul, în drum spre școală. Mama sa, îmbrăcată simplu, în trening și cu sandale joase, o ținea de mână. Privindu-le, n-ai fi spus că e vorba despre Katie Holmes și fiica ei.

Katie Holmes si Suri CruiseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

E clar că fosta soție a lui Tom Cruise e o mamă full time. Găsește însă timp să fie și actriță (ea urmând să fie văzută în filmul ”Ocean’s 8”, care va avea în distribuție mai mult femei), dar și să-și încerce mâna în regie. Întrebată într-un interviu recent cum reușește să le facă pe toate, Katie Holmes a replicat modest că, dacă ești mamă, ești obișnuită să faci ”25 de lucruri deodată”.

Foto: Instagram/Hepta

Vezi și John Travolta și Tom Cruise se urăsc de moarte. Dezvăluirile incredibile ale unui fost paznic al Bisericii Scientologice

Citește și: