Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes împlinește 15 ani, iar aceasta s-a transformat într-o domnișoară superbă, fiind copia fidelă a mamei ei.

Suri Cruise va împlini frumoasa vârstă de 15 ani. Ea s-a născut pe 18 aprilie 2006, în Santa Monica, SUA, și încă din primele luni de viață a fost în lumina reflectoarelor. Imaginile cu ea în brațele tatălui ei făceau furori în tabloidele din SUA, Tom Cruise fiind topit după fiica lui. Însă, după divorțul actorului de Katie Holmes, Suri a avut inima frântă, pentru că tatăl ei a refuzat să mai vină să o vadă. Potrivit revistei People, Holmes a primit custodia primară a fetiței, care avea atunci doar 6 ani, iar Tom a primit drept de vizite.

Katie și Suri sunt surprise adesea împreună pe străzile din New York, dar din 2013 celebrul actor nu a mai fost văzut deloc cu fiica lui. Mulți au scris că lui Tom i s-a interzis să o mai vadă pe Suri, după ce ea și Katie au părăsit biserica scientologică, din care face parte actorul. Liderii sectei scientologice, cărei actorul îi este foarte fidel, i-ar fi interzis să o mai vadă pe Suri, pentru că nu sunt de acord ca actorul să aibă o relaţie cu fiica sa, din moment ce aceasta nu a fost crescută potrivit valorilor promovate de sectă.

Suri Cruise and actor Tom Cruise visit Minetta Lane Theater on August 15, 2008 in New York City, New York.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Fetița va împlini acum 15 ani și seamănă perfect cu mama ei, însă de multe ori a fost poreclită de presă cea mai tristă fetiță din lume. S-a scris că Suri are inima frântă pentru că tatăl ei nu vine la ea. Ea nu l-a mai văzut de 8 ani. Suferința lui Suri o dărâmă și pe Katie Holmes, care și-ar fi dorit ca fiica ei să aibă o relație normală cu tatăl ei.

„Lui Katie i se frânge inima pentru că Tom nu este alături de Suri. Fetiței îi lipsește foarte mult. Katie este foarte atașată de tatăl ei și nu-și poate imagina viața fără el. O doare foarte tare faptul că Suri nu a fost la fel de norocoasă ca ea. Nu le este deloc ușor. Încearcă din răsputeri să fie pentru Suri și tată, și mamă, dar, în mod cert, există un gol mare lăsat de absența lui Tom, iar ea încearcă să-l acopere cât mai mult ”, a declarat o sursă pentru o publicație americană.

Foto: Profimedia

Citește și:

Ce pensie are Mitică Popescu, la 84 de ani. Cum comentează după ce s-a scris că primește 1.300 de lei pe lună

Monica Bellucci, de nerecunoscut. N-ai mai văzut-o niciodată așa