Isabella a crescut în religia tatălui său, scientologia, iar recent a ieșit la iveală un email pe care tânăra l-a trimis filialei din Londra a Bisericii Scientologice, în semn de mulțumire.

În acesta, Isabella susține că această biserică a ajutat-o să treacă peste problemele personale.

Tânăra de 26 de ani a afirmat că instrucţia „s-a dovedit a fi ceva de care aveam nevoie” şi a susţinut că, după ce a trecut de testările specifice, devenind auditor și începând să profeseze, şi-a dat seama că este exact ceea ce căuta, „piesa lipsă” din viaţa ei.

În prezent auditor, Isabella este consilier pentru alţi adepţi ai sectei. Ea are sarcina de a-i scăpa de negativism pe noii membri, prin intermediul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri şi prin folosirea unui detector de minciuni de bază.

Tânăra mulţumește în email celebrului său tată, Tom Cruise, dar şi altor membri scientologi ai familiei pentru că i-au oferit susţinere în timpul instrucţiei şi că nu au lăsat-o să fie acaparată de probleme.

Declaraţiile sale arată că, asemeni tatălui ei, Isabella este dedicată acestui cult controversat.

Cultul scientologic fondat în 1954, cu milioane de adepți în toată lumea, din care mai face parte şi actorul John Travolta, este considerat o sectă în mai multe ţări europene, unde a făcut şi subiectul unor condamnări judiciare.

Vezi și Azi e ziua lui Tom Cruise. Uite câți ani a împlinit, cum s-a schimbat de-a lungul timpului și cu ce femei s-a iubit | GALERIE FOTO

Citește și: