Teo Trandafir e foarte mândră de fiica ei. Îndrăgita rpezentatoare TV recunoaște că de când Maia a avenit în viața ei, totul s-a schimbat și de atunci au trecut 16 ani de fericire. Maia este născută pe 9 mai, iar Teo mărturisește că fiica ei a învățat-o foarte multe lucruri despre viața, fără săc eară nimic în schimb.

Având în vedere că încă ne aflăm în izolare, Teo și fiica ei au sărbătorit discret, în familie, dar nu au lipsit tortul, cântatul  și nici suflatul în lumânări.

 

 

View this post on Instagram

 

Și culmea, petrecerea in doua a fost minunata! La mulți ani, Maia mea! Totul va fi bine! (Ne gândeam ca sigur vreți sa vedeți paranghelia! 😂😂😂) Azi am împlinit 16 ani de fericire. Dacă ar fi s-o iau de la capăt, aș face-o mult mai fără temeri, emoții ca sparg copilul, ca nu-s in stare, ca… Maia m-a învățat sa ma joc, sa iubesc pana la stele și sa apreciez orice clipa. Marele meu profesor a împlinit azi 16 ani. Atâta răbdare, înțelegere, bun simt, delicatețe… n-a cerut nimic. Doar sa fim bine. Adolescența e grațioasă. 🎂❤️@maiatrandafir #lamultiani❤️ #sweet16 #stamacasa

A post shared by Teo Trandafir (@teotrandafir) on

„Și culmea, petrecerea în doua a fost minunată! La mulți ani, Maia mea! Totul va fi bine! (Ne gândeam că sigur vreți sa vedeți paranghelia! Azi am împlinit 16 ani de fericire. Dacă ar fi s-o iau de la capăt, aș face-o mult mai fără temeri, emoții că sparg copilul, că nu-s în stare, că.. Maia m-a învățat să mă joc, să iubesc până la stele și să apreciez orice clipă. Marele meu profesor a împlinit azi 16 ani. Atâta răbdare, înțelegere, bun simt, delicatețe… n-a cerut nimic. Doar să fim bine. Adolescența e grațioasă”, a scris Teo pe Instagram, unde a pus și o un filmuleț în care îi cântă Maiei la mulți ani.

 

Maia s-a schimbat total și s-a transformat într-o domnișoară superbă, extrem de talentată,

Teo TrandafirSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

 

Teo Trandafir și fiica sa, Maia, au o relație de invidiat. Mămica și adolescenta gândesc la fel, au gusturi versimentare asemănătoare, și se înteleg dintr-o singură privire. De asemenea, Teo Trandafir a dezvăluit că Maia nu a fost „adoptată”, ci așteptată de ani de zile de când și-a dorit un copil, fiind „un dar de la Dumnezeu”. „L-am întrebat pe Dumnezeu dacă trebuie să fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a răspuns și așa a apărut Maia”, a declarat Teo pentru HUF.

Teo ne-a povestit despre relaţia frumoasă pe care o are cu fiica ei, recunoscând că a fost o mamă exigentă. „Am fost multă vreme o mamă foarte exigentă, astfel încât acum îmi îngădui să fiu permisivă. Fiică-mea are niște reguli pe care noi două ni le-am impus și le-am respectat respectându-ne reciproc. Știm exact până unde să mergem, până unde să întindem coarda, astfel încât când ea a zis Am nevoie de ceva!’, eu știu că are nevoie de cel puțin trei argumente pentru acel ceva. Uneori i le cer, alteori, nu! Acum nu mai este nevoie de întrebarea De ce?’, care se punea în anii trecuți’, a spus Teo.

Citește și: