La 21 de ani, micuța de altădată e de nerecunoscut. Tot brunetă, cu părul lung, fata s-a transformat într-o tânără foarte sexy, după cum arată pozele publicate de ea pe conturile de socializare. Fotografii unde apare fără inhibiții, așa cum stă bine unui tânăr adult.
Fiica lui Sorin Bontea, imagini incendiare pe Internet
:contrast(8):quality(75)/https://thumbor.unica.ro/unsafe/920x0/smart/filters:format(webp):contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/2023/10/miruna-are-21-de-ani.jpg)
Nu e doar frumoasă, ci și deșteaptă, ea studiind la Barcelona, la Istituto Europeo di Design. Juratul de la Chefi la cuțite dezvăluia la un moment dat că fiica lui vorbește spaniola încă din clasele primare și este pasionată de vorba de design.
Presa mondenă scrie că celebrul chef plătește anual 16.000 de euro pentru studiile fiicei sale.
Chef Sorin Bontea, căsătorit de aproape 30 de ani. Cu ce se ocupă băiatul lui
Chef Sorin Bontea, în vârstă de 53 de ani, este însurat de 28 de ani, iar din această căsătorie au rezultat doi copii, Miruna, de 21 de ani, și Iulian, de 26 de ani. Cei doi copii și-au conturat deja propriul drum în viață, plecând deja din casa părintească. Fiul său, Iulian, s-a orientat către cariera de pilot de raliuri și a rămas în România.
„Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţîn minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească.
Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte.
Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere… Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că atunci când venea vorba de savarine, mergeam la cofetărie!”, dezvăluia la un moment dat bucătarul de la Chefi la Cuțite.
Citește și: