A fost sărbătoare mare în familia lui Smiley. Josephine, fiica lui și a Ginei Pistol, a împlinit doi ani pe 9 martie, iar aniversarea micuței coincide și cu decizia mamei ei de a renunța la televiziune, pentru a se dedica exclusiv familiei. Pe 20 februarie, Gina a anunțat că nu va mai prezenta un nou sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Acesta, printre multe altele, este un motiv pentru care Smiley îi este recunoscător Ginei și a ținut să spună cât de împlinit este. Solistul a scris un mesaj duios pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apar cele mai importante femei din viața lui: bunica, mama, iubita și fiica.

smiley-si-familiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit doi ani

„În toți anii ăștia, cred că s-au spus cam toate mesajele frumoase de 8 Martie. Poate un lucru s-a omis. Să știți că voi sunteți principalul motiv care ne împinge să trecem peste momente grele, să ne bucurăm de fericire, să trăim mai împliniți. Împreună cu voi. La mulți ani tuturor femeilor! Sunteți vis!”, a scris Smiley.

Din păcate, fanii i-au scris mai multe comentarii în care îl ceartă pentru că i-a acoperit lui Josephine fața cu un desen animat. Gina și Smiley au ales să nu facă publice imagini cu fiica lor, iar pentru unii această alegere este de neconceput.

Smiley: „Ne-am și învățat toți trei, împreună”

Gina Pistol și Smiley, care au împlinit și ei 7 ani de relație, au explicat de nenumărate ori cât de important este timpul petrecut cu Josephine. Atât de important, încât proiectele TV au suportat amânare. „Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să îi explic eu unui copil, care are nevoie de mamă, că eu lipsesc două luni de zile. Asta înseamnă foarte mult. În etapa în care este acum, copilul se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era acum o săptămână, parcă e alt copil. Are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu momentele astea din viața copilului meu? Cum să nu fiu alături de ea?”, a răbufnit Gina, la podcastul „#searadupa7”, realizat de Gabriel Fereșteanu, pe frecvența PRO FM.

Smiley a venit și el cu aceleași explicații. „Noi suntem și foarte împreună, așa. Adică mergem împreună peste tot. Eu, când am trebă în afara țării, plecăm împreună. Vin după mine la clip, la studio, adică noi stăm… Mie îmi place foarte mult să vină cu mine, ne-am și învățat toți trei, împreună. Vedem care e starea ei de spirit atunci când suntem toți trei. Ea nu are nevoie de mai mult în momentul de față. Decât de hrană și de dragoste, atât. Și când suntem împreună este…. n-ai cum, este priceless. Când te uiți la ea și vezi cum e”, a declarat și Smiley.

Citește și: În sfârșit! Gina Pistol și Smiley fac nuntă: „Deja Andrei a intrat în pâine”

Citește și: Gina Pistol, confesiuni despre iubirea cu Smiley: „Facem 7 ani anul viitor. În primul an de relație m-a atacat psihologic”