Ulterior, soția sa a povestit că, de fapt, actorul de 63 de ani suferea de o formă rară de demență (boala Lewy body).

Boală extrem de rară

„Soțul meu s-a sinucis în 2014, la capătul unei intense, confuze și relativ rapide persecutări a simptomelor și patologiei bolii sale. Nu a fost singur în această experiență traumatică a bolii sale neurologice. Chiar și așa, boala era extrem de gravă. Toți cei patru doctori care i-au revăzut documentele medicale au spus că a fost una dintre cele mai grave patologii pe care le-au văzut.

Robin este și va fi mereu un spirit mai mare decât viața, care a fost în interiorul unui om normal, cu un creier uman. Întâmplarea a făcut ca el să fie acel unu din șase care e afectat de această boală”, a povestit cu durere Susan Williams.

Robin, care a fost căsătorit de 3 ori, a lăsat în urmă tot atâția copii. Unica sa fiică este Zelda, care-i calcă pe urme tatălui, fiind actriță, dar cu o identitate proprie. Zelda mai are doi frați, unul mai mic și unul mai mare.

Zelda, impreuna cu tatal sauSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Zelda este și influencer, extrem de cunoscută în mediul online. În plus, este implicată în tot felul de proiecte umanitare, mai ales pe tema conștientizării importanței sănătății mentale a populației, și duce mai departe moștenirea lăsată de tatăl său, ocupându-se îndeaproape de fundația deschisă de acesta.

Zelda, rezultată din căsătoria ctorului cu Marsha Garces (al doilea mariaj al său), are origini finlandeze și filipineze și este singurul copil al starului care se bucură de notorietate.

Vezi și Fiul lui Robin Williams, dezvăluiri emoționante despre tatăl său la aproape 5 ani de la moartea lui

Citește și: