“Emisiunile “Vorbește Lumea” și „La Măruță” s-au întors din vacanță cu noi sezoane, invitați speciali și câteva schimbări, mai exact oameni noi în redacție.

Yoyo este influencerița care s-a alăturat recent echipei PRO TV și care le va arata oamenilor prezenți pe rețelele sociale ce se întâmplă, de fapt, pe platourile de filmare, dar și în spatele camerelor, pe durata celor două emisiuni.

Pe numele ei real Ioana Taisia, Yoyo are o comunitate fidelă pe platformele sociale Instagram și TikTok, unde zilnic abordează subiecte de interes, precum modă, frumusețe, călătorii, educație și, mai nou, televiziune”, se arată în comunicatul PRO TV, care nu menționează numele întreg al tinerei YoYo.

Aceasta este nimeni alta decât fiica cea mare a jurnalistului Robert Turcescu, acum angajat la televiziunea Metropola TV. Cel mai probabil, Taisia și-a dorit să fie cunoscută pentru munca ei, nu pentru numele celebru pe care îl poartă.

yoyo-in-platoul-vorbeste-lumeaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ce studii are și cu ce se ocupă, de fapt, fiica lui Robert Turcescu

Ioana Taisia este foarte activă pe rețelele sociale și numai pe Instagram are peste 30.000 de fani, ca să nu mai amintim de TikTok, unde o urmăresc 160.000 de oameni. Pentru o tânără care a studiat Comunicarea și mai și activează în acest domeniu, acest lucru este aur curat, mai ales dacă are afaceri de promovat.

Recent întoarsă din Pennsylvania, S.U.A., unde a absolvit Facultatea de Comunicare și Filosofie în cadrul Universității Villanova, Yoyo se bucură de oportunitatea de a activa în mediul online prin intermediul unei televiziuni: „Ador, ador această experiență. Am doar câteva zile în echipa PRO TV și deja pot spune că mă simt ca într-o familie. Am găsit un mediu cald, primitor, cu multe emoții, diversitate prin invitați și agitație prin prisma emisiunilor transmise live. Știu că am ce învăța și sunt recunoscătoare pentru această șansă”, spune aceasta.

Asociată în afaceri cu mama vitregă

Pe lângă banii pe care îi face din conținutul publicat pe Instagram și pe TikTok, aceste platforme o mai ajută pe fata lui Turcescu să își promoveze și afacerea pe care o are în domeniul modei. Alături de mama ei vitregă, designerul Oana Nuțu, actuala soție a lui Robert Turcescu, Ioana Taisia deține o linie vestimentară de corsete și body-uri șic și versatile. Le probează, le stilizează, le poartă în combinații îndrăznețe sau cuminți, se filmează și împărtășește filmulețele fanilor de pe Internet.

Cele două și-au asociat și numele, căci linia de corsete se numește „Yoyo by Oana Nutu”. Pe site-ul oficial apare chiar Taisia în rol de model, purtând corsete sexy și la prețuri destul de măricele. 399 lei și 349 lei sunt cele două corsete, cel alb și cel negru, din galeria foto de mai jos.

taisia-turcescu-corset-399-leiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Robert Turcescu are două fete din două căsnicii

Robert Turcescu și-a început cariera de jurnalist la 18 ani, iar la vârsta de 23 de ani era deja redactor-șef la Radio Total. Din anul 2003 a moderat talk show-ul “100% cu Robert Turcescu”, o emisiune care i-a adus un succes uriaș și premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune. În anul 2014, Robert Turcescu uimea o țară întreagă, dezvăluind că a fost locotonent-colonel sub acoperire.

Doi ani mai târziu a fost ales deputat în Parlamentul României, iar de curând a revenit în lumea televiziunii, la Metropola TV. În plan personal, Robert Turcescu se află la a doua căsătorie și are doi copii. Robert Turcescu s-a căsătorit cu Oana Nuțu în septembrie 2014 și au împreună o fiică, pe Vera Ilinca, acum în vârstă de 8 ani. Din căsnicia cu Corina are tot fată, pe Ioana Taisia, de 22 de ani. Robert Turcescu a mai avut o relație de 10 ani cu solista Oana Sârbu.

Citește și: Fiica lui Mihai Gâdea, apariție rebelă la Milano Fashion Week. Karina Maisha s-a transformat într-o tânără superbă

Citește și: Pe fiul lui Ilie Dumitrescu îl vezi în serialul „Adela”, dar uite cât e de superbă unica lui fiică! Mayra a moștenit frumusețea mamei, poreclită „Monica Bellucci de România”