Alături de fiica în vârstă de cinci ani a cântărețului, Theodora „Teddy” Rose, în alaiul de domnișoare și cavaleri de onoare se vor afla și prințul George și prințesa Charlotte.

Alături de aceștia, din alai vor mai face parte Maud Windsor, în vârstă de patru ani, fiica lordului Freddie Windsor şi a actriţei Sophie Winkleman, dar și Louis de Givenchy, fiul bancherului francez Olivier de Givenchy. Prin urmare, Teddy va fi într-o companie cum nu se poate mai selectă, iar tatăl său ar trebui să se simtă onorat.

Prinţesa Eugenie, una dintre cele două fiice ale prinţului Andrew cu Sarah, ducesă de York, şi Jack Brooksbank, un comerciant de vinuri fără titlu nobiliar, au o relaţie de şase ani. Cei doi s-au logodit într-o vacanţă în Nicaragua, la începutul lunii ianuarie.

Eugenie și Jack Brooksbank s-au cunscut în 2010, în stațiunea de schi elvețiană Verbier. Eugenie se afla acolo cu ocazia zilei de naștere a tatălui său, care a vrut astfel să marcheze împlinirea a 50 de ani, iar Jack venise să schieze cu un grup de prieteni.

Când s-a îndrăgostit de Jack, Eugenie nu avea mai mult de 19 ani. În acea vreme, prințesa studia engleza, politica și istoria la Universitatea Newcastle, în timp ce Jack era barman.

În vara aceluiași an, Eugenie l-a invitat pe Jack într-o excursie cu familia ei, în sudul Franței, făcându-i cunoștință cu sora ei.

A urmat o relație la distanță, pentru că Eugenie a acceptat un job în SUA, cei doi văzându-se mai mult pe Skype. Zvonurile legate de o logodnă au început să apară în 2016, însă au fost demontate de prințesă.

La începutul lui 2017, cei doi au petrecut o vacanță în Elveția, locul în care a început relația lor. În primăvara aceluiași an, Eugenie a venit la nunta Pippei Middleton, sora lui Kate Middleton, ducesă de Cambridge, la brațul lui Jack.

Mirele nu are facultate. Prințesa îl place pentru că e un rebel

De menționat e că Jack, deși se trage dintr-o familie bună, înrudită cu cea regală, a refuzat să facă o facultate. Se pare că tocmai faptul că e un rebel a atras-o pe Eugenie, la rândul ei o nonconformistă, care nu se împacă prea bine cu protocolul.

Fiu de contabil, Jack a fost multă vreme barman. În prezent, el face afaceri cu vin.

Faptul că e înrudit pe departe cu viitoarea sa soție nu e privit deloc ca fiind o problemă, ci dimpotrivă.

Foto: Instagram

Citește și: