Răzvan Simion este un tată împlinit și se laudă ori de câte ori are ocazia cu cei doi copii ai săi. De data aceasta a publicat o poză cu Ianca Simion, alături de care a postat un mesaj care a atras imediat atenția internauților.

Mesajul e încă o dovadă că Ianca Simion și tatăl ei au o relație foarte specială, ceea ce fanii știau deja din pozele cu ei de pe Instagram. Recent, Răzvan Simion a spus tuturor că ziua de 14 august este extrem de importantă pentru el, pentru că i-a adus-o pe fiica lui.

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a publicat o imagine alături de Ianca, iar mesajul emoționant nu a putut să treacă neobservat.

„Minunea mea de 17 ani… La mulți ani, Picatura mea de sânge!”, i-a transmis el.

Imaginea a strâns rapid zeci de mii de like-uri și o mulțime de reacții pozitive din partea celor care îl apreciază. Mai mult decât atât, Ianca i-a replicat cu un mesaj simplu, dar venit din inimă.

„Mulțumesc tati. Te iubesc???”, i-a transmis fiica lui.

Nici prietenii virtuali nu au stat prea mult pe gânduri și i-au transmis felicitări.

„Sa fie sănătoasă și norocoasă! Ce ne-au crescut aia micii, Răzvane … ?? E atât de frumoasă…”, „Mulți ani sănătoși și frumoși!!❤️” sau „La mulți ani, Ianca! ❤️❤️ Răzvane, dacă până acum aveam ce să îți spun.. poza aceasta m-a lăsat fără cuvinte. Sunteți minunați! ♥️♥️”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de omul de televiziune.

razvan-si-fiica-saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Mesajul Dalianei Răducan pentru fiica iubitului ei

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Răzvan Simion și-a găsit sufletul pereche și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Daliana Răducan. Cei doi au o relație puternică, iar tânăra i-a cunoscut și pe cei doi copii ai iubitului său.

Deși nu publică prea multe poze împreună, se pare că Ianca Simion și Daliana Răducanu se înțeleg foarte bine, motiv pentru care iubita prezentatorului TV a decis să îi transmită fiicei acestuia un mesaj de ziua ei. Un mesaj public, care a uimit pe multă lume.

„Să trăiești mereu frumos și în plăcere. Inimioara mea. Te iubesc”, a scris femeia care l-a cucerit pe Răzvan Simion.

Vezi și Ce-a făcut Ianca, fiica lui Răzvan Simion, la 16 ani: „Îmi pare rău, mama”

Citește și:

Micutzu, implicat într-un scandal pe Calea Victoriei. Actorul de stand-up comedy a făcut plângere. Primele declarații

Monica Tatoiu, despre femeile care au încercat să-i fure soții: ”Le mulțumesc!”