Vizibil emoționat și mândru de fata sa, Pavel Bartoș i-a scris un mesaj cum doar un tată iubitor o poate face. Iată ce i-a urat fiicei care a ajuns la majorat:

„La mulți ani, draga mea Eva! Ai împlinit 18 ani! Te iubesc, te prețuiesc, te admir și tare îți mulțumesc că ai ales ca eu să fiu tati al tău!

Nu sunt tăticul perfect, nici nu știu dacă e posibil așa ceva, dar sunt un tătic care învață zi de zi. Am înțeles în timp că principalele calități ale unui părinte sunt să iubească necondiționat, să comunice și să fie alături de copil, dar mai ales să aibă răbdare, multă răbdare, enorm de multă răbdare! La capitolul răbdare încă mai învăț, dar învăț odată cu tine!

Eva, draga lui tati, zboară, îndrăznește, visează, iubește, fii iubită, fii dreaptă, ajută, lasă-te ajutată, poți să și greșești, nu-i nimic, important este să înveți din acele greșeli, să mergi mai departe, să fii puternică, mai înțeleaptă, să fii tu! Eu am mare încredere în tine! Sunt atât de mândru de tine! Sunt atât de fericit cu tine!”, a scris Pavel pe Instagram, în dreptul unor imagini cu fiica lui.

pavel-bartos-si-evaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Bartoș: ”Dacă ies de mână cu fata cea mare, zice lumea că îmi e iubită”

Pavel Bartoș și soția lui, Anca, au trei fete, una mai frumoasă ca cealaltă:  Eva (18 ani), (Sofia, 8 ani și jumătate) şi Rita (14 ani). Toate trei seamănă leit cu starul de la PRO TV, care declara la un moment dat că este și el uimit de cât de repede trece timpul.

„Eva e foarte înaltă şi foarte frumoasă. Eva mă întrece. Dacă mă vede cineva pe stradă cu ea zice că îmi e iubită…

M-am surprins chiar eu, că mergeam împreună pe stradă şi, din reflex, am luat-o de mână. Şi când m-am uitat era lângă mine un om mare. Mă gândeam că e ciudat să ne ţinem de mână şi îmi e dor de clipele alea. De aceea profit acum de momentele pe care le am cu fiica cea mică şi cu cea mijlocie”, declara artistul.

Pavel Bartoș va reveni pe micul ecran de vineri, 4 februarie, cu sezonul al 12-lea al emisiunii „Românii au talent”, la PRO TV. El și Smiley sunt prezenatorii show-ului, iar în juriu îi vom vedea pe Mihai Bobonete, Dragoș Bucur, Andi Moisescu și Andra.

Vezi și Pavel Bartoş a slăbit 12 kilograme! Cum a reușit: ”Am alt tonus, mă simt mai bine!”

Citește și:

Silviu Prigoană i-a făcut plângere fostei soții. Adriana Bahmuțeanu a răbufnit: ”Deja durează de prea mult timp” Ce îi reproșează acum afaceristul

Cum arată Monica Anghel fără machiaj: „Poza asta nu are nici un filtru”. Ce truc are pentru prospețimea tenului, la 50 de ani