Meadow Walker și-a luat prin surprindere fanii, postând pe Instagram imagini de la nunta sa.

Tânăra a postat un video alb-negru, în care apare alături de noul soț, dar și de nașul ei – Vin Diesel. De altfel, acesta este cel care a condus-o pe tânăra de 22 de ani la altar.

Meadow a ales pentru marea zi o rochie de mireasă clasică, simplă, dar elegantă.

Vin-Diesel-a-condus-o-la-altarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Nunta a avut loc la 8 ani de la tragicul accident în care Paul Walker și-a pierdut viața. Meadow avea atunci numai 15 ani. Între timp, tânăra a înființat un ONG în memoria tatălui ei, The Paul Walker Foundation.

Meadow Walker nu a urmat cariera tatălui său, ci și-a ales propriul drum – acum este un model de succes. Aceasta are o relație specială, foarte apropiată, cu nașul ei, Vin Diesel. Actorul a mărturisit că simte o mare responsabilitate pentru ea și că își dorește să o protejeze. De altfel, asta a și făcut de la moartea colegului său Paul Walker.

Meadow Walker s-a logodit în vară

Discretă cu privire la viața ei personală, Meadow Walker a anunțat, totuși, în luna august, tot pe contul ei de instagram, că s-a logodit cu actorul Louis Thornton-Allan, un bărbat de 41 de ani.

La acea vreme, fiica lui Paul Walker a arătat fanilor inelul de logodnă, o bijuterie cu diamante, dar nu a spus cine e cel care urma să-i devină soț. Pe Louis Thornton-Allan îl prezenta atunci ca fiind cel mai bun prieten al ei.

Cu toate acestea, presa americană a descoperit în scurt timp că, în fapt, ce doi se iubeau încă din luna iunie a acestui an, atunci când actorul a postat o fotografie cu Meadow Walker, pe canapeaua din casa lui.

Vezi și La 7 ani de la moartea lui Paul Walker, fiica lui a făcut publică o imagine nemaivăzută cu tatăl ei

Citește și:

Urmează să nască primul copil, iar acum a spus și ”DA”! Nicole Cherry se mărită!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat băiețelul! Primele imagini! Absolut adorabili!