Cea mai mare teamă a sa e aceea de a nu ceda din nou, a declarat ea recent. ”Recidiva este una dintre cele mai dificile lucruri cu care ne confruntăm ca și dependenți care am trecut printr-un program de dezintoxicare”, a spus vedeta.

Niciodată nu ești vindecat

”Programul urmat la clinica de dezintoxicare nu te repară, te ajută să te repui pe calea cea dreaptă. Niciodată nu ești vindecat. Îți petreci întreaga viață făcând tot ce poți ca să nu mai consumi, să nu-ți mai reiei obiceiul”, a declarat cu sinceritate vedeta.

”În fiecare zi lupt ca să nu fiu tentată să consum, lupt și fac tot ce trebuie ca să fiu o persoană mai bună”, a mai spus Kelly.

Fiica solistului trupei Black Sabbath e de părere că s-a născut cu o predispoziție la dependența de droguri și alcool, privind-o ca pe o problemă de sănătate mentală.

Cât despre momentul în care a decis că trebuie să-și schimbe viața și să renunțe la droguri și alcool, acesta a fost atunci când Kelly, deși ”funcționa”, se simțea extrem de nefericită și ”foarte jos din punct de vedere spiritual”.

”Nu îmi păsa dacă trăiam sau nu, lângă cine mă trezeam, ce se întâmpla cu mine, nu îmi păsa de nimic”

”Nu îmi păsa dacă trăiam sau nu, lângă cine mă trezeam, ce se întâmpla cu mine, nu îmi păsa de nimic”, explică tânăra coșmarul prin care a trecut.

Kelly a mai povestit că-și amintește că privea într-o zi pe fereastră șă că și-a dat seama că știa ora la care toți vecinii veneau acasă, le știa pe de rost programul. Atunci a realizat că ceva s-a întâmplat cu viața sa de știe toate aceste lucruri. Atunci și-a dat seama că nu mai fusese la piață de ani buni. Atunci și-a dat seama că depindea de substanțe chimice pentru a funcționa.

”Nu mai puteam trăi așa. Urma să mor sau trebuia să cer ajutor”, a mai spus vedeta.

Foto: Hepta

Vezi și Dennis Quaid povestește despre cea mai neagră perioadă din viața lui: ”Luam zilnic cocaină”

Citește și: