Nicio problemă, tânăra a prins însă gustul călătoriilor, mai ales pe cele in destinații exotice. După cum povestea mama ei în urmă cu ceva vreme, Alexandra este înnebunită mai ales după Thailanda.

Nu refuză însă niciun loc unde e plajă și soare. Iar recent a postat pe conturile de socializare câteva fotografii dintr-un astfel de loc, smulgând multe like-uri, mai ales că, firește, apare în costum de baie.

Alexandra MateiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Și-a pus silicoane

Și are ce arăta. Chiar dacă natura a înzestrat-o cu trăsături de păpușă, moștenite de la mama ei, tânăra a intervenit pe ici pe colo. Printre altele, și-a făcut mărire de sâni, iar acum nu pierde prea multe ocazii de a-și expune, mândră, bustul.

Alexandra a făcut deja mai multe pictoriale și a apărut și în videoclipul piesei ”Suflet pereche” al mamei sale.

Vorbind despre fiica sa, de care se declară mândră, Nico mărturisea că nu știe când s-a transformat într-o femeie atât de frumoasă, mai ales că mai ieri era o fetiță foarte băiețoasă.

”Sunt foarte mândră de ea, merge la sală, merge de cinci ori pe săptămână, ea e foarte slabă, poate să facă orice exerciţiu”, spunea Nico într-un interviu acordat anul trecut.

Vezi și Cum arată fiica Carlei Bruni și a fostului președinte al Franței, Nicolas Sarkozy! Imagini rare! Fetița are doar șase ani și este adorabilă

Citește și: