În luna martie, Ana Geoană a fost cerută în căsătorie de iubitul american, Garrett Cayton, iar pozele care au surprins acel moment au fost foarte apreciate pe Instagram. Iată că acum prietenii celor doi au și mai multe motive să îi felicite. Joi, 4 august, a avut loc petrecerea de logodnă, organizată în mare secret, la Palatul Mogoșoaia. Nimeni nu a suflat nici un cuvânt despre această petrecere și abia după ce s-a consumat au apărut câteva detalii.

Fiica lui Mircea Geoană, superbă la petrecerea de logodnă

Două poze superbe a publicat pe Instagram și organizatoarea petrecerii de logodnă, de la Palatul Mogoșoaia. Este vorba despre Ivona Nenu, care deține o firmă specializată și care s-a ocupat de numeroase evenimente ale vedetelor din România. Printre acestea se numără Adela Popescu, Cabral, Smiley, Gina Pistol, Adelina Pestrițu etc.

Ivona a publicat pe Instagram o imagine cu viitorii miri, Ana Geoană și Garrett Cayton, fericită că totul a ieșit perfect. „Poze ce surprind zâmbetele largi pe care mi-am dorit cu ardoare să le văd în ziua evenimentului încă de la prima noastră discuție despre organizarea petrecerii de logodnă a Anei Geoană cu Garrett Cayton. Ana & Garrett, vă doresc o viață fericită și plină de iubire! Să fiți îndrăgostiți unul de altul și amândoi de viață, împreună, precum ați fost în ziua logodnei voastre”, a scris Ivona, pe Instagram.

inel-ana-geoana-si-Garrett-Cayton-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Citește și: Top 5 lucruri să iei cu tine în poșetă când mergi la o nuntă!

Citește și: Britney Spears s-a sărutat cu Madonna la propria nuntă. Au reeditat sărutul iconic din 2003. Poze năucitoare de la petrecerea plină de staruri