Ana și Edi formează un cuplu de mai bine de 9 luni şi se poate spune că tânărul face parte deja din familia artistei.

Îndrăgostiţii au fost până acum foarte discreţi în ceea ce priveşte povestea lor de dragoste. La început au vrut să ţină totul departe de ochii curioşilor, pentru a vedea dacă se potrivesc cu adevărat. În prezent, siguri pe sentimentele lor, cei doi se afişează peste tot împreună, ba chiar îşi arată dragostea în public, fără reţineri.

Ana și Edi au plecat chiar și în prima lor vacanță peste hotare, mai exact în exoticul Zanzibar. Înainte de plecare, cuplul a luat o decizie importantă pentru viitorul lor. Ana şi-a dus partenerul acasă, pentru a-i cunoaşte familia.

„Am fost plecată o săptămână în Zanzibar. A fost foarte frumos, am fost înconjurată de oameni dragi şi prieteni, ne-am distrat. Dar când m-am întors în România am apreciat mai mult ce am acasă. A fost şi iubitul meu, Edi, desigur. A fost prima vacanţă împreună peste graniţă.

Ne înţelegem foarte bine, sunt tare mândră de treaba asta. E primul cu care m-am afişat, deci e o chestie serioasă”, declara ea recent în emisiunea Vorbeşte Lumea.

„Toată lumea ne admiră. Şi familia îl place, se bucură pentru mine. Tata a cunoscut şi el, în sfârşit, un pretendent. Mă tot întreba, dar nimic… Şi mama l-a cunoscut, e treabă serioasă.

Nu ştiu când va fi nunta, nu ne grăbim, suntem tineri, vrem să ne distrăm”, a mai spus Ana Baniciu.

ana-si-edi-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cine este iubitul Anei Baniciu

Edy Kovacs este un om de afaceri de succes, care de-a lungul timpului s-a iubit cu mai multe frumuseți din showbiz, printre care Daniela Crudu, Marinela Avădani, Raluca Lungu, Calina Roman, iar lista poate continua.

Relația dintre Ana și Edi a fost dezvăluită într-un mod inedit. Ana Baniciu a apărut într-o reclamă la detergenți, întinsă într-un pat, ținându-se de mână cu un bărbat misterios. Desi ințial toată lumea a crezut ca este vorba doar de o simplă promovare a produsului, ulterior, cei doi au fost surprinși la munte, în Poiana Brașov, unde au petrecut împreună.

Vezi și Ana Baniciu, poze tot mai sexy din izolare. Însă fanii au observat un detaliu care vedetei i-a scăpat

Citește și:

Prințesa Diana ar fi împlinit astăzi 60 de ani. Gestul emoționant făcut de prințul William și prințul Harry

A fost nevoie să divorțeze ca să se regăsească. Cele mai recente declarații ale Oanei Roman și Marius Elisei nu mai lasă loc de interpretări