Când a murit tatăl ei era doar o copilă, însă de atunci Paris s-a schimbat total și s-a transformat într-o femeie în toată regulă. Blondă, înaltă și cu o siluetă de invidiat, aceasta atrage toate privirile când își face apariția undeva. Mai mult,a ceasta se bucură de succes și în lumea modelling-ului, fiind imaginea unor branduri celebre.

PAris, alaturi de fratii ei, la înmormântarea tatălui eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

 

Paris va împlini pe 3 aprilie vârsta de 22 de ani, iar firea ei rebelă a adus-o mereu în atenția presei, cât și colecția impresionantă de tatuaje, câteva fiindu-idedicate tatălui ei, regretatul star pop, Michael Jackson. Viața lui Paris nu a fost deloc ușoare. Ea a suferit enorm după pierderea tatălui ei și-a înecat durerea în alcool și droguri. De altfel, ea a avut mai multe tentative de suicid.

Însă, în prezent s-a transformat într-o femeie extrem de talentată și foarte sigură pe ea. Deși mulți au crezut că va urma pasiunea pentru muzică ca tatăl ei, după câteva încercări în industria muzicală s-a reprofilat pe modelling și actorie.

Ea  deja și-a făcut apariția în mai multe producții ca Gringo (2018), Star (2016) și DSN: Drunk Shopping Network (2016).

A fost agresată sexual în adolescență

Dintre copiii lui Michael Jackson, Paris este cea care a suferit cele mi mari transformari pe parcursul maturizării sale. Mai mult, Paris Jackson a făcut o dezvăluire șocantă în 2017, în cadrul interviului acordat revistei „Rolling Stone, mărturisind în premieră că a fost agresată sexual în adolescenţă, de un străin mai în vârstă.

„Nu vreau să dau prea multe detalii, însă n-a fost deloc o experienţă plăcută. A fost prea grea pentru mine şi, la acel moment, nu am spus nimănui“, a declarat Paris Jackson pentru „Rolling Stone“.

Citește și: