Pentru a păstra vie imaginea tatălui ei și pentru a le aminti oamenilor de el, ea postează foarte des poze cu el, însă pentru ultima fotografie a fost aspru criticată.

Tânăra care s-a transformat într-o femeie superbă, a postat o fotografie pe Twitter în care apare alături de Michael Jackson și mama ei biologică. Fanii au criticat-o însă dur pentru că și-au dat rapid seama că imaginea, ce se voia un portret perfect de familie, este falsă și făcută în Photoshop (n.r.-un program de editare foto).

Răspunsul lui Paris Jackson i-a emoționat până la lacrimi pe fani

 

Mai mult, unii internauți au scris că imaginea li se pare „ciudată” și „înfricoșătoare”. Paris nu s-a lăsat afectată de comentariile negative ale internauțiilor, iar cu răspunsul ei a emoționat pe toată lumea.

„Cred că este frumos să visezi cum ar fi să ai ambii părinți. Am vrut să îi am pe amândoi undeva unde îi pot vedea, asa că am editat poza”, le-a transmis tânara celor care au criticat-o, închizându-le astfel gura.

 

Unii fani au ales să o încurajeze pentru gestul ei emoționant.  „Paris, să nu uiți că ești foarte iubită”, „Tocmai îl ascult. Trebuie să spun că lumea muzicii nu mai e la fel fără el”, „Sunt sigură că e foarte mândru de tine. Sper că știi asta. Te iubesc, continuă să fii tu și nu te schimba”, „Mi-aș fi dorit să fie o poză reală”, „Ar fi fost mândru de femeia minunată care ai devenit”, „Ador poza. Sper că mama ta este bine și sănătoasă”, „Foarte frumos. Michael Jackson zâmbește în timp ce te veghează”, „Mi-au dat alcrimile”, au fost doar câteva dintre comentariile primite.

 

Citește și: