Coronavirusul nu ocolește pe nimeni, oricât am avea noi senzația că suntem mai speciali și că nu ni se va întâmpla tocmai nouă. Iar să știi că copilul tău a luat virusul nu e deloc simplu pentru un părinte.

I s-a întâmplat actorului Matt Damon. Într-un interviu recent, starul din ”Contagion”, film care prezintă tocmai o pandemie, a dezvăluit că fiica sa, Alexia, de 21 de ani, s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Aceasta e student în New York. Cu cursurile întrerupte, a rămas acasă. Din păcate însă, și ea și colegii de apartament s-au îmbolnăvit de covid-19.

”A avut Covid chiar la începutul pandemiei, la fel și colegii de apartament, dar a trecut cu bine peste boală”, a povestit actorul în vârstă de 49 de ani.

Alexia nu e fiica naturală a actorului, ci a fost adoptată de acesta. Starul e căsătorit cu Luciana, Alexia fiind născută în timpul primului mariaj al mamei sale. Actorul a crescut-o însă ca pe propriul copil, legătura dintre ei fiind foarte strânsă.

Alexia se va reuni cu familia sa la finele acestei luni. Tânăra calcă pe urmele tatălui ei, jucând deja într-un film al lui Matt Damon, ”We Bought a Zoo”.

Matt Damon s-a mutat împreună cu soția lui și cu cele trei fete ale lor în Dublin, în luna martie a acesti an, pentru a filma pentru ”The Last Duel”. Filmările au fost întrerupte de pandemie, iar cei doi soți, căsătoriți din 2005 și cele trei fiice ale lor – Isabella, de 13 ani, Gia, de 11 ani, și Stella, de 9 ani – au rămas aici în izolare.

Matt Damon a mărturisit însă că se teme mult pentru sănătatea mamei sale, aflată la o vârstă vulnerabilă. Tatăl lui a murit în 2017, după o lungă luptă cu cancerul.

Vezi și Oficial care s-a vindecat de coronavirus povestește despre cum e să suferi de Covid-19: ”Groaznic ca naiba, dacă vreţi purul adevăr”

Citește și: