„La mulți ani, fetița lui tati! Te iubesc, prima mea minune!”, a scris Liviu Vârciu, pe Instagram, iar Carmina i-a răspuns imediat: „Mulțumesc tata. Te iubesc mult! Abia aștept să te iau în brațe”. Peste 20.000 de aprecieri au strâns cele două fotografii cu Carmina, care a devenit o tânără frumoasă foc, care seamănă tare mult cu mama ei, Ami Teiceanu.

Liviu Vârciu și fiica cea mare, Carmina, se înțeleg din ce în ce mai bine, iar relația lor este din ce în ce mai strânsă. „Nu o să mă opresc din a spune că parcă e fratele meu mai mare! Suntem foarte bine și ne înțelegem exact așa cum mi-am dorit mereu”, spunea Carmina pe rețelele sociale, despre ea și tatăl ei.

De altfel, Carmina este foarte activă pe Instagram și pe Tik Tok, căci așa își face bani de buzunar, din contracte de imagine și postări online, fiind un influencer la început de drum, dar cu o comunitate mare de fani. A fost atrasă și de Facultatea de Jurnalism, acesta fiind motivul pentru care s-a mutat din Arad, la București, Liviu Vârciu având grijă să îi cumpere un apartament, în Capitală.

varciu-si-carmina-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Fiica lui Liviu Vârciu a primit apartament și mașină de la tatăl ei

Chiar dacă nu s-au văzut foarte des, mulți ani la rând, acum Liviu și Carmina recuperează timpul pierdut, iar relația dintre ei este din ce în ce mai strânsă. Carmina îl vizitează la serviciu, în studiourile de la Antena 1, ies împreună la restaurant, la film, iar adolescenta a prins curaj să își exprime public sentimentele față de părintele ei.

Liviu Vârciu a mărturisit că a fost nevoit să facă credit bancar pentru a-i putea achiziționa un apartament fiicei sale, dar și o mașină, odată cu mutarea în București.

”Copii mari, cheltuială mare! Trebuie să-i iau apartament lui fii-mea, în București, pentru că s-a mutat la facultate aici. Bineînțeles, trebuie să-i iau mașină și uite așa terminasem și eu cu creditele pe care le-am făcut, dar acum trebuie să fac altele”, a mărturisit Liviu Vârciu la Antena Stars.

În prezent, Liviu Vârciu are o relație cu fotomodelul Anda Călin, femeia care i-a dăruit doi copii superbi: o fetiță, Anastasia (6 ani), și un băiețel, Liviu Andrei (3 ani). Când a venit pe lume Carmina, fiica lui cea mare, Liviu avea doar 21 de ani și era în plină glorie cu formația L.A.

Citește și: Cum arată apartamentul pe care i l-a cumpărat Liviu Vârciu fiicei sale, Carmina. Artistul ne face turul locuinței

Citește și: Liviu Vârciu, imagine adorabilă cu fiul lui. Micuțul a împlinit 2 anișori și seamănă leit cu tatăl său. Ce fericit e artistul cu cei trei copii!

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin se căsătoresc, dar nu e deloc simplu: “Eu vreau într-un fel, el vrea în alt fel” Detalii despre nuntă

Citește și: Ce părere are Liviu Vârciu despre iubitul fiicei sale și cum se înțelege cu acesta. Cu cine se iubește Carmina