De câțiva ani, fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra, se iubește cu Alex Mațaev, fost concurent de la X Factor, iar relația celor doi a ajuns în punctul în care au decis că trebuie să facă și un alt pas important.

alexandra-si-iubitul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Astfel, cei doi s-au căsătorit, însă evenimentul nu e deloc unul recent, ci a fost ținut în mare secret până acum. De altfel, Liviu Dragnea a fost cel care a anunțat că fiica sa a făcut nuntă cu artistul.

Fostul politician a precizat că cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an, atunci când el se afla încă în închisoare. Cei doi au mers la acesta și i-au spus de planul lor, iar Liviu Dragnea i-a sfătuit să facă acest pas și să nu-l aștepte să iasă de după gratii.

„S-au căsătorit când eu eram la închisoare. Au venit înainte, au întrebat, iar eu i-am rugat să nu stea neapărat după mine și să se căsătorească. Am fost la fel de bucuros ca și cum aș fi fost acolo”, a spus Liviu Dragnea într-o emisiune, conform Spy News.

Urmează nunta lui Liviu Dragnea

Și nu doar fiica lui a decis să facă un pas important în relație, ci acum și Liviu Dragnea are același lucru în plan. El a precizat că își dorește să se căsătorească cu Irina Tănase, iubita lui tinerică, și că se gândesc chiar și la varianta de a deveni părinți.

“Nu știu când fac nunta, dar mi-aș dori. Ne iubim reciproc, în acești ani a stat stăpână pe ea, poate mai bine ca mine, în condițiile în care era asediată cu mesaje pe rețelele sociale. Nu sunt pudic, dar nici nu vreau să spun ce vrem să facem”, spunea Liviu Dragnea.

Citește și:

Tragedie la Hollywood. Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare și a rănit un bărbat

Roxana Vancea a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina. Câte kilograme a luat vedeta: ”Nu mă simt însărcinată”