Invitații au fost unul și unul, printre ei aflându-se Reese Witherspoon, Laura Dern şi Jason Momoa.

Zoe Kravitz, cunoscută pentru rolul din serialul „Big Little Lies”, s-a căsătorit civil în primăvară cu Glusman, cu care a jucat în filmul „Nocturnal Animals” al lui Tom Ford, iar sâmbătă cei doi au schimbat jurămintele la Paris.

La ceremonie au participat, printre alții, Reese Witherspoon, Laura Dern şi Shailene Woodley, alături de care Kravitz joacă în „Big Little Lies”, Cara Delevingne şi Ashley Benson, Denzel Washington, Annabelle Wallis, Chris Pine şi Jason Momoa.

Părinţii Lisei, Lisa Bonet şi Lenny Kravitz, despărțiți de mulți ani, nu au lipsit de la eveniment.

Lenny Kravitz, ajuns la vârsta de 55 de ani, a publicat pe Instagram o fotografie în care apare îmbrățișându-și afectuos fiica. „Felicitări, iubito!”, a scris Jennifer Lopez, iar Penelope Cruz a adăugat: „Îmi vine să plâng”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz) on

Nunta lor nu a fost singura care a avut loc weekendul trecut în Franţa. După ce şi-au oficializat relaţia în mai, la Las Vegas, cântărețul Joe Jonas şi actrița Sophie Turner au făcut nunta la Le Chateau de Tourreau, în Provence.

Vezi și Lenny Kravitz devine socru mic. Fiica lui s-a logodit! O cerere atipică, într-un moment atipic: ”Eram puțin beată”

Citește și: