Singura ei fiică, Ireland, rezultată din mariajul cu actorul Alec Baldwin, e însă criticată de mulți, pe motiv că nu e atât de trasă prin inel cum cere eticheta modelelor zilelor noastre și pentru că a îndrăznit să-și facă mai multe tatuaje.

Ireland, acum în vârstă de 22 de ani, a moștenit însă stilul tranșant al tatălui său și nu dă doi bani pe ce spune lumea. La un moment dat, criticată fiind pe rețelele de socializare pentru aspectul său, acaesta a replicat: ”Asta sunt, te mulțumești cu mine sau nu. Nu mă mai arăta cu degetul pe motiv că sunt prea albă sau nu sunt slabă ca o scândură.

Nu am de gând să petrec ore renunțând la autenticitatea mea cu ajutorul Photoshop-ului. Nu am de gând să-mi reproșez că nu arăt ca altcineva. Iubesc fiecare formă a mea”.

”Nu vreau să mi se spună că sunt <> din cauza tatuajelor”, a mai spus Ireland. Vedeta admite însă că, la primul tatuaj, nu i-a spus nimic tatălui ei și nici nu i l-a arătat mult timp, de teamă.

Iar când acesta în sfârșit le-a văzut, a fost cea mai tristă zi din viața sa, după cum mărturisea ea într-un interviu, anul trecut.

Ireland BaldwinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Lesbiană sau bisexuală?

E clar că actriței nu-i pasă prea mult de ce spune gura lumii. Modelul devenit actriță (la fel ca mama sa) face tot ce poate (voit sau nu) pentru a da apă la moară cârcotașilor. Acum câțiva ani se afișa cu femei, pe care le și săruta în public, afirmând că e lesbiană. Una dintre aceste relații, cea cu rapperița Angel Haze, chiar a ținut destulă vreme, Ireland spunând clar și răspicat că nu sunt doar prietene, pentru că au relații intime.

Numai ea știe pe cine primește în prezent în așternuturi. Între timp, pare să se fi reprofilat pe bărbați. Va fi interesant de văzut pe cine va aduce cu ea la altar.

Vezi și Fiica lui Michael Jackson mai are puțin și va fi majoră. Uite în ce femeie frumoasă și sexy s-a transformat! GALERIE FOTO

Citește și: