Frumoasa tânără de 19 ani merge pe urmele părințiilor ei, Vanessa Paradis și Johnny Depp. Aceasta a decis să-și încerce norocul și în actorie.  Lily-Rose Depp joacă în filmul ”Les Fuaves”, alături de actori celebri în Franța.  Pelicula a avut recent premiera la Paris.

Joacă și într-un film alături de  Robert Pattinson

Acesta este primul ei rol principal dintr-un thriller şi promite a fi unul de succes. În mod surprinzător, la premiera peliculei din Paris nu s-au prezentat nici mama şi nici tatăl ei. Pesemne, Johnny Depp şi Vanessa Paradis nu au vrut să fure din lumina reflectoarelor destinată fiicei lor.

 

În thriller-ul semnat de Vincent Mariette, Lily joacă rolul Laurei, o adolescentă de 17 ani, care în timpul vacanței din Dordogne îl cunoaște pe Paul ( interpretat de Laurent Lafitte), un scriitor de 40 de ani foarte atractiv. În timp ce relația lor devine una ambiguă, mai multe persoane din jurul lor dispar fără nicio explicație.

Lily-Rose Depp, care are cetățenie și franeză și americană, va putea fi urmărită anul acesta în filmul „The King”, produs de Netflix.  Unde joacă alături de Robert Pattinson și  Timothée Chalamet.

 

Citește și: