„Iubesc această persoană. La mulți ani, draga mea Stella”, a scris Jennifer Gray în descrierea fotografiei postate pe Instagram.

stella-a-implinit-20-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Postarea de pe contul de Instagram al celebrei actrițe a strâns peste 10.000 de aprecieri, iar fanii s-au grăbit să o complimenteze pe tânăra sărbătorită.

„20? Cum este posibil acest lucru?”, „Frumoasă precum mama ei”, „Arată la fel ca tine” – sunt doar câteva din comentariile lăsate de fanii actriței la această postare.

Jennifer Gray și tatăl fetei s-au despărțiti după 19 ani de căsnicie

Stella este rezultată din căsnicia lui Jennifer Gray cu Clark Gregg. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 2001 – 2020. Cei doi s-au despărțit după 19 ani de mariaj, iar actrița a dezvăluit într-o postare emoționantă pe Instagram, din iulie anul trecut, că au decis să pună capăt căsătoriei după ce s-au despărțit inițial în ianuarie.

Actrița a postat o fotografie cu ea însăși cu brațele înfășurate în jurul lui Clark și a dezvăluit că amândoi „plângeau în hohote” în timp ce dădeau vestea fanilor.

„După 19 ani împreună, ne-am despărțit în ianuarie, știind că vom fi întotdeauna o familie care se iubește, se prețuiește și are grijă unul de celălalt. Recent am luat decizia dificilă de a divorța, dar rămânem apropiați și suntem profund recunoscători pentru viața pe care am împărtășit-o și pentru fiica minunată pe care am crescut-o.

P.S – plâng în hohote în timp ce postăm asta.”, a scris ea.

Stella calcă pe urmele mamei ei, ea devenind la rândul ei actriță. În 2013 a jucat alături de tatăl ei în comedia „Trust Me”, iar în 2017 a apărut în serialul de televiziune Marvel’s Agent of SHIELD.

Vezi și O mai recunoști? Așa arată acum, ”Baby”, actrița din „Dirty Dancing”. Are 61 de ani

Citește și:

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Durează 10 minute și prețul pornește de la 800 de euro: ”Rezultatele sunt mai mult decat incredibile”. Tu observi ce e schimbat la ea?

Actorii din Dr. Quinn s-au reunit pentru a-l sărbători pe Joe Lando. Ce schimbați sunt