Fiica actroului Jackie Chan, Etta Ng Chok Lam, a confirmat că s-a căsătorit cu iubita sa, Andi Autumn, o canadiancă în vârstă de 31 de ani, o celebritate în lumea virtuală.

Fiica vedetei, care are numai 19 ani, a postat pe Instagram o fotografie în care ea și soția sa apar îmbrăcate în alb. În mână țin un certificat care atestă faptul că s-au căsătorit la începutul acestei luni.

Alături de fotografie, în care cele două par că se sărută, e scris următorul mesaj: ”Unite din dragoste și conform legii. Toți am fost răniți, dar dacă poți visa la iubire, o poți și găsi. Iubirea e bună, ea nu judecă. Iubirea înseamnă deopotrivă putere și slăbiciune. Iubirea poate schimba totul. Iubirea câștigă!”.

Chok Lam este fiica actorului și a actriței și fostei regine a frumuseții Elaine Ng Yi Lei. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriți.

Chok Lam și Autumn au început să se întâlnească în 2017, iar în octombrie, același an, s-au mutat în Canada. Relația lor nu a fost privită niciodată cu ochi buni de către Jackie Chan.

În aprilie, fiica actorului lansa un apel disperat pe YouTube, în care spunea că ea și iubita ei sunt nu au unde să locuiască, din cauza părinților homofobi.

Atunci, mama lui Chok Lam Mama le-a dat și replica, spunând că, dacă nu au bani, cele două ar trebui să își găsească joburi, nu să profite de celebritatea lui Jackie Chan.

Citește și: