Tânăra susține că a fost dată afară din casă pentru că niciunul nu o acceptă pe iubita ei, Andi Autum, social media influencer. Cele două iubite spun că familiile lor nu sunt de acord cu relația lor și nici prietenii lor nu vor să le ajute, fapt pentru care au ajuns să doarmă pe străzile din Hong Kong.

Informația a fost făcută publică chiar de Etta Ng care a postat un filmuleț pe site-ul, în care apare alături de Andi Autum și vorbesc deschis despre situația lor. Tânăra susține că a ajuns să cerșească de când a recunoscut că este lesbiană, în octombrie anul trecut, și toată lumea i-a întors spatele.

Citește și: Prințesa Charlotte împlinește astăzi vârsta de 3 ani! Imagini adorabile cu micuța

Jackie Chan nu are o relație prea apropiată cu Etta

„Am cerut ajutorul tuturor prietenilor mei și familiei, dar toți ne-au trimis la adăposturi, unde știu că vom fi despărțite. (…). Nu mai îmi răspunde nimeni la telefon”, a spus iubita tinerei. Fiica actorului a fost internată, în vara anului trecut, timp de două luni, pentru instabilitate emoțională.

Etta Ng  s-a născut în 1999,  în urma unei aventuri pe care actorului a avut-o cu Elaine. Jackie Chan (64 de ani) este căsătorit din 1982 cu actrița taiwaneză Joan Lin (64 de ani) și  este unul dintre cei mai apreciați actori de filme de acțiune și are o avere estimată la 395 milioane de dolari. Însă, el și fiica lui nu au avut niciodată o relație prea apropiată și nu a ajutat-o niciodată cu bani.

Citește și: