De mai bine de 3 ani, Irina Columbeanu s-a mutat în America, alături de mama sa. Monica Gabor se îngrijește de creșterea și educației fiicei pe care o are cu fostul milionar de la Izvorani. Dar Irinuca are personalitatea ei, pe care și-o impune, și propriile pasiuni. Deja își câștigă singură banii și e vorba despre mii de euro.

Face mii de euro din vânzarea tablourilor pe care le pictează singură

Deja de câțiva ani buni Irina Columbeanu și-a descoperit o pasiune: pictura. E sprijinită de toată lumea să își urmeze visul și deja vinde primele tablouri.

În urmă cu mai mulți ani, Irina a participat la primul ei vernisaj în România, unde și-a expus o parte din lucrări, cel mai scump tablou vândut fiind câteva mii de euro. Tatăl ei a oferit un interviu și a vorbit despre pasiunea fiicei sale.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, povestea Irinel Columbeanu, conform impact.ro.

asa-arata-acum-irinucaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 25

Cât a strâns până acum din vânzarea tablourilor

La vârsta sa, Irinuca Columbeanu ar fi reușit să strângă, doar din vânzarea tablourilor, suma de aproximativ 10.000 de euro.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru sursa amintită.

Fiica lui Irinel Columbeanu, pasionată și de atletism

Pe lângă talentul pe care îl are pentru pictură, Irina Columbeanu are o pasiune și pentru atletism. De asemenea, se pare că adolescenta s-a apucat deja de școala de șoferi.

„A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână.

Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică.

De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani”, a mai spus tatăl ei.

Vezi și Irina Columbeanu, o mică divă în America: rochie de seară, machiaj diafan, bucle aurii și poșetă de lux. Cele mai noi poze cu fata lui Irinel și a Monicăi

Citește și:

Mircea Badea, povestea amuzantă a primului său job în presă: „Eu am crezut că mă duc să fiu bodyguard”

Dana Nălbaru, adevărul despre noua ei viață: „La 33 de ani m-am botezat în Hristos. Sunt pocăită”