Ioana Țiriac știe ce-i va aduce Moșul, de Crăciun. Darul ei nu încape sub niciun brad, și puțini au norocul să primească așa ceva. Fiica lui Ion Țiriac a aflat că familia o așteaptă în România cu un automobil Mercedes AMG în valoare de 350.000 de euro.

Surpriza a fost spulberată de fratele ei, Ion Alexandru Țiriac, care a publicat la Story o imagine cu bolidul de culoare neagră, aflat în colecția privată de mașini a lui Ion Țiriac.

”Crăciun fericit, dragă!”, a scris acesta.

Ioana Țiriac (24 de ani) studiază și locuiește în Statele Unite ale Americii. Ea este fiica magnatului Ion Țiriac cu jurnalista de orginine egipteană Sophie Ayad.

Tânăra, care locuia cu mama ei la Monte Carlo, a decis să urmeze cursurile Școlii Americane de la București.

„Ioana iubește România și a devenit foarte atașată de tatăl ei în ultimii doi ani. Sigur, m-a durut teribil când a plecat și am plâns vreme de un an, dar, privind în urmă, îmi dau seama că această mutare ne-a consolidat relația. Cred că, până la urmă, ea a înțeles că îmi făceam griji pentru ea”, spunea Sophie Ayad într-un interviu acordat Pro TV. 

După absolvire, cele două s-au stabilit la Miami, în SUA, unde Ioana s-a înscris la Facultatea de Jurnalism.

Vezi și Ce cadou a primit Ilie Năstase de la Ioana, de ziua lui? Ce își dorește fostul tenismen pentru acest an

Citește și:

Reacția complet neașteptată a Monicăi Gabor după ce Irinel Columbeanu și-a lansat cartea. Însă Romanița Iovan i-a lăsat pe toți mască!

Incredibil cum a reacționat fiica Andreei Antonescu când și-a văzut mama în Playboy!