Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu este un tată mândru. Are 4 copii cu cele două foste soții, trei băieți și o fată, Mayra, prințesa familiei. Sică și Dani au stat departe de lumina reflectoarelor, Toto este actor consacrat, iar Mayra Daria este o adolescentă superbă. Tânăra a moștenit frumusețea mamei ei, fostul fotomodel Letiția Badea, poreclită „Monica Belluci de România”. E evident de ce.

Mayra a împlinit 18 ani și a fost felicitată de fratele ei, Toto, care a publicat pe Instagram o poză cu sora lui, în care o strânge în brațe cu toată forța. „Poza e de acum două luni, pe vremea când Mayra nu împlinise, încă, optsprezece ani. Felicitări, dar de azi încolo, tot sora mea mai mică ești! La mulți ani”, a scris el.

mayra-si-totoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ilie Dumitrescu (54 de ani) are patru copii. Dani şi Sică sunt din căsnicia cu prima soție, Nela, de care a divorţat în 1993. Cu Letiţia Badea, cea de-a doua nevastă, cu care fostul fotbalist a trăit din 1994, până în 2007, are alţi doi copii, Toto (25 de ani) şi Mayra Daria (18 ani). Într-un interviu pentru revista OK!, Ilie Dumitrescu vorbește la superlativ despre odraslele sale. Pe Toto, care e și cel mai cunoscut, fiind actor, îl vede „strălucitor ca un soare”, iar pe unica lui fiică, Mayra, o adoră pur și simplu.

„Cred că latura artistică a moștenit-o de la maică-sa, cel mai probabil. Am investit mult în el, în educația lui, a mers la grădiniță britanică. Este un tânăr frumos, și ceilalți copii ai mei sunt frumoși, dar el strălucește. Și-a ales drumul acesta și mă bucur că a găsit o zonă în care este foarte bun, dă cel mai bun randament, ca să folosesc o expresie din sport”, a declarat Ilie Dumitrescu, despre Toto, în interviul pentru okmagazine.ro.

Citește și: Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, joacă în serialul „Lia – Soţia soţului meu”

Ilie Dumitrescu despre Mayra: „Muncește foarte mult, are rezultate foarte bune la școală”

Mayra, fiica lui Ilie Dumitrescu și a Letiției Badea, are o frumusețe exotică și cochetează și ea cu actoria. Pe contul de Instagram, tânăra adolescentă are poze naturale, frumoase, fără filtre și alte exagerări. Cu părul lung, ochii migdalați și zâmbetul de reclamă, Mayra, prințesa lui Ilie Dumitrescu, ar putea face ușor carieră în modelling sau, cine știe, poate va urma calea fratelui ei, Toto, și anume actoria. Mayra a jucat alături de Toto în roluri secundare, în câteva pelicule. Iată ce spune Ilie despre prințesa lui, pentru sursa anterior menționată:

„Mayra este foarte serioasă. Îmi seamănă cel mai mult din familie. Muncește mult, vrea să performeze în zona în care se implică și are o mentalitate de învingător. Este slăbiciunea mea și este protejată de toți bărbații din familie, eu și frații ei”.

mayra-fiica-ilie-dumitrescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Fiica lui Robert Turcescu, și frumoasă, și deșteaptă. Cum arată și cu ce se ocupă Ioana Taisia la 21 de ani

Citește și: Fiica lui Mihai Gâdea a moștenit frumusețea de la mama sa. Cine este misterioasa Agatha Kundri Memete, soția realizatorului de la Antena 3