Îl știm cu toții pe Ilie Dumitrescu, de pe vremea când acesta juca la naționala României. Fostul mare fostbalist al „Generației de Aur” este unul dintre cei mai eleganți oameni de televiziune din România. În plus, el este un tătic foarte mândru și are și de ce!

Chiar dacă de obicei este foarte discret cu viața personală, de data aceasta fostul fotbalist nu a rezistat. A lăsat deoparte faptul că are o viață personală tumultoasă, cu copii din mai multe relații și căsătorii, și a postat pe rețelele de socializare două fotografii cu una dintre fiicele sale, Marya Daria.

ilie-si-fiica-sa-de-17-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Ce facultate a ales tânăra

Într-o zi specială, fostul fotbalist și un bărbat cu mare trecere la femei, a pozat împreună cu Marya Daria, rezultată din a doua căsătorie. Ce-a ieșit a adunat pe Instagram mii de like-uri și comentarii. Asta, pentru că fiica forbalistul chiar e o frumusețe. Și e la fel de adevărat că îi seamănă bine tatălui ei.

„Sfârșitul unui capitol foarte important din viață. Felicitări și mult succes în tot ceea ce vrei să faci în viitor, fiica mea dragă!”, este mesajul postat de Ilie Dumitrescu pe pagina personală de Instagram.

Marya Daria, fiica lui Ilie Dumitrescu, se pregătește să dea la facultate și a ales actoria.

Cu puțin timp în urmă, analistul sportiv a postat câteva fotografii, pe rețelele sociale, alături de care a scris un mesaj unde își felicită fiica pentru reușită.

„Sfârșitul unui capitol foarte important din viață. Felicitări și mult succes în tot ceea ce vrei să faci în viitor, fiica mea dragă!”, este mesajul postat de Ilie Dumitrescu pe pagina personală de Instagram.

Ilie Dumitrescu, fascinat de unica lui fiică: „E slăbiciunea mea și e protejată de toți bărbații din familie”. Mayra are 17 ani și seamănă cu superba ei mamă

Fotbalistul are cinci copii!

Mayra Daria este rezultată din a doua căsătorie a sportivului. Acesta a fost căsătorit întâi cu Nela, femeia care i-a dăruit doi copii, pe Dani, de 31 de ani, și pe Sică, de 26 de ani.

Din nefericire, povestea dintre fostul fotbalist și Nela s-a încheiat în 1995, când cei doi au divorțat. Iar motivul ar fi fost cea care i-a furat inima, Letiția Badea este cea de-a doua soție a fostului mare internațional.

Fostul model l-a cunoscut pe Ilie Dumitrescu în 1993, la emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, de la TVR 2. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste. În presa mondenă de atunci s-a speculat că Ilie ar fi cucerit-o pe Letiția cu un dar neașteptat. Sportivul i-ar fi oferit un tablou semnat de Grigorescu, precum și un buchet imens de flori, scrie Playsport.

Frumoasa brunetă era comparată de jurnaliști cu celebra actriță Monica Bellucci. După 14 ani însă, Ilie Dumitrescu și Letiția au divorțat. În urma mariajului au rezultat alți doi copii, Toto (22 ani) și Mayra.

Mayra Daria a jucat în câteva roluri secundare alături de fratele ei Toto, care este cunoscut din filmul „Un pas în urmă serafimilor” și din serialul „Adela”.

Pe fiul lui Ilie Dumitrescu îl știi din seriale, dar uite cât e de superbă unica lui fiică! Mayra a moștenit frumusețea mamei, poreclită „Monica Bellucci de România”

Pe lângă cei patru copii legitimi, Ilie Dumitrescu mai are și o fiică din flori, notează aceeași sursă. Tânăra are în prezent 33 de ani, ceea ce înseamnă că fotbalistul ar fi avut o relație pe când avea doar 17 ani.

Un scandal izbucnit în 2010 aducea în atenție legătura neștiută dintre Dumitrescu și Maria, o femeie pe care ar fi cunoscut-o pe vremea când activa la Steaua. Se pare că fotbalistul știa de existența fiicei sale, pe care chiar a vizitat-o înainte de a se căsători cu Nela.

Din păcate, Elisabeta, fiica lui Ilie Dumitrescu, nu a avut ocazia să își cunoască frații și tatăl. Asta, în ciuda faptului că a mărturisit că nu are pretenții materiale. Tânăra locuiește în Copenhaga alături de soțul său și de cei doi copii și pare să semene leit cu Toto Dumitrescu.

Vezi și Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, joacă în serialul „Lia – Soţia soţului meu”

Citește și:

De fapt ce avere are Cătălin Botezatu? Își permite sau nu să iasă la pensie?

Toată nunta lui Smiley cu Gina Pistol, în 50 de poze memorabile. Ținutele vedetelor, tortul, dansul mirilor și micuța Josephine