Mariana Moculescu și Horia Moculescu au format un cuplu „bombă”, după cum mărturisește chiar fiica lor, Nidia, care a asistat la nenumărate scandaluri ale părinților, atât din perioada în care erau căsătoriți, cât și după despărțire.

Invitată în emisiunea „În Oglindă”, de la Kanal D2, Nidia Moculescu și-a deschis sufletul și a povestit momentele de coșmar prin care a trecut în copilărie, când a fost martora unor scandaluri de nedescris.

Mai mult, fiica celebrului compozitor afirmă că un fost iubit al mamei sale chiar l-ar fi atacat cu un topor pe Horia Moculescu. Incidentul a avut loc după separarea părinților ei, în perioada în care ea petrecea timpul dintr-o casă în alta.

„Aveam voie să rămân la tatăl meu trei zile, weekend-ul. Mama trăia cu un… domn. Și când tata ne-a lăsat la acel domn, acel domn a venit și era să îi taie piciorul lui taică-meu cu un topor. A spart parbrizul.

Tot ce îmi amintesc e că eram la Poliție, lângă o sobă și tremuram de frică”, rememorează tânăra momentul.

Motivul neînțelegerilor din cuplul Mariana – Horia Moculescu

Nidia Moculescu a dezvăluit că certurile dintre părinții ei porneau, cel mai adesea, de la geloziile mamei sale.

„N-a fost o greutate financiară. Au fost perioade mai grele, dar nu a fost ăsta motivul pentru care nu s-au înțeles.

Mama începea de obicei. Femeile au gura mare. Eram mică, era geloasă.

Eu n-am un copil, nu știu să spun cum e și cum aș fi reacționat la 22 de ani. Dar acum, da. Acum e mama”, a adăugat Nidia.

Despărțirea părinților a fost doar începutul unui alt calvar

Deși spera că viața ei se va schimba după ce părinții ei s-au separat, crezând că astfel nu va mai avea parte de scandaluri, mutată cu chirie cu mama sa, Nidia a avut parte de o nouă serie de situații de coșmar, fiind bătută și certată zilnic.

„A urmat ceva și mai rău. În momentul în care ai nervi, ani la rând, și să-ți placă să te cerți… Mă certa pe mine. N-au fost numai momente urâte, n-au fost numai bătăi. Sigur, ele erau prezente în fiecare zi.

Nu pot s-o judec. A avut și momente bune. Fiind foarte tânără, cred că nu și-a dat seama ce făcea”, a mai explicat Nidia, fiica lui Horia Moculescu.

cu-tatal-ei-celebruSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Nidia Moculescu, probleme mari

Tânăra are în prezent 32 de ani, iar din cele mai recente fotografii de pe rețelele de socializare se poate vedea că nu este străină de operațiile estetice.

La un moment dat, Nidia a recunoscut public că a luat droguri ușoare, din cauza tensiunilor existe în viața ei la momentul respectiv, dar și că s-a îngrășat 13 kilograme din cauza unor pastile de pe piață.

În plus, tânăra se confruntă și cu niște probleme de sănătate. ”Da, am probleme de sănătate. E o problemă foarte delicată, nici nu știu cum să spun, pentru că nu e ușor. Anul trecut am avut o intervenție chirurgicală prin care mi-am scos o trompă necrozată. Am stat într-o tensiune maxima. Avea 10 cm, știam că îmi voi pierde ambele ovare în operatie, dar medicii au ales să îmi scoată doar o trompă. Am făcut ieri un control și acum trebuie să scot și cealaltă trompă.

Nu mai funcționează. Pe cale naturală nu voi avea copii. Nu am gene bune eu, bunicile mele au murit de cancer”, mărturisea în urmă cu un an Nidia Moculesc la Kanal D.

Horia Moculescu a mai avut un băiat, care a murit

Horia Moculescu, acum în vârstă de 86 de ani și recent operat, a fost de mic atras de muzică, astfel că a învățat să cânte la acordeon la vârsta de 6 ani. Piesa lui de debut și marele hit a fost ”De-ai fi tu salcie la mal”.

Au urmat alte 500 de piese pentru care a luat 200 de premii. Aproape toți marile cântăreți de muzică ușoară au interpretat piesele semnate de el.

Horia Moculescu şi Mariana Moculescu au fost căsătoriţi 13 ani și au împreună o fiică, pe Nidia, care a călcat pe urmele tatălui ei.

Deși Nidia este știută ca fiind singurul copil al compozitorului, adevărul este că acesta a mai avut un băiat, care, din păcate, a murit în 2008. Ionuț Moculescu a murit la 31 de ani, după ce a căzut de la balconul apartamentului în care locuia în Berlin.

Dezvăluiri despre fiul secret al lui Horia Moculescu. A murit la 31 de ani, după ce a căzut de la etajul cinci. S-a sinucis sau nu?

Ionuț Moculescu a avut probleme grave de sănătate încă de când a venit pe lume. Ionuț s-a născut aproape orb, având dioptrii de -13 la unul dintre ochi. Din păcate, problemele s-au ținut lanț pentru băiat care, câțiva ani mai târziu, a aflat că are hepatită C. Ionuț s-a chinuit toată viața cu vederea, a fost operat de câteva ori în Germania, unde locuia cu mama lui și fosta soție a lui Horia, Ana Maria.

Vezi și A divorțat de el, dar îl numește ”îngerul nostru păzitor, al meu și al Nidiei, pe Pământ”. După mai multe relații ratate, inclusiv cu barbați plini de bani, ce spune acum Mariana despre Horia Moculescu

Citește și:

Horia Moculescu a suferit o operație, la 86 de ani. Cum se simte acum

Cristina Spătar a publicat pozele oficiale de la nuntă și un mesaj emoționant: „Dumnezeu ne iubește pe toți la fel”