Pictorialul a fost unul inedit, care a inclus-o și pe mama sa. Și chiar dacă aceasta arată excelent la cei 47 de ani, a fost eclipsată de fiica sa.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

La cum arată la 16 ani, Leni Klum are toate șansele să ajungă un topmodel de succes. Fiica lui Heidi Klum și a lui Flavio Briatore a moștenit trăsăturile fizice ale frumoasei sale mame. În plus e dezinvoltă și nu-i e teamă de camera de filmat.

Mândră de fiica ei, Heidi a postat un mesaj în limba germană pe contul de Instagram, acolo unde a postat și mai multe filmulețe împreună cu fiica ei.

„Sunt atât de mândră de tine. Și nu pentru că ți-ai ales propriul drum. Știu că, indiferent ce drum ai alege va fi alegerea corectă. Tu știi mereu exact ceea ce vrei și ce nu vrei. Tu nu ești “mini eu”. Și sunt atât de fericită pentru că acum poți arăta cine ești”, a scris Heidi pe Instagram.

Mesajul continuă în aceeași notă emoționantă. “Știu că nu a fost mereu ușor să fii fiica mea. Nu ai avut oportunitatea să crești “normal”. Dar ce înseamnă normal? Să crești cu trei tați diferiți nu este normal! (…) Dar tu ai talentul să scoți ce este mai bun din orice (…) Ești o tânără sigură pe ea, care luptă să-și îndeplinească visurile”, a mai spus Heidi.

Vezi și Secretele de frumusețe ale lui Heidi Klum. Cum reușește să arate la 47 de ani ca la 30

Citește și:

Un actor controversat, acuzat public de două dintre iubitele sale, la fel de celebre, pe care le-a agresat: ”Un mincinos patologic. Cred că este foarte bolnav”

Meghan Markle, prima apariție publică după ce a anunțat că a pierdut sarcina. Cât de tristă este!