Așa s-a întâmplat și în cazul tinerei de 17 ani, care are o emisiune împreună cu celebrul său tată. Tânăra inițial s-a împrietenit, după care relația a devenit una romantică cu fiul unui alt bucătar cunsocut, Gino D’Acampo.

Matilda și Luciano, fiul acestuia, au o relație, a recunoscut chiar tatăl ei într-o emisiune recentă.

Gino D'Acampo si fiul sau cel mare, Luciano

Întrebat dacă zvonurile cu privire la fiica sa sunt sau nu adevărate, celebrul chef, tată a cinci copii, a confirmat, deloc fericit de felul în care au evoluat lucrurile. Singurul lui comentariu vizavi de relația fiicei sale a fost ”un coșmar”.

Gino D’Acampo locuiește tot în Marea Britanie, fiind patron de restaurante și chef vedetă. L arândul său, acesta are trei copii, doi băieți și o fată.

Gordon Ramsey are cinci copii

Gordon Ramsey, în vârstă de 52 de ani, a devenit pentru a cincea oară tată în urmă cu șase luni, când s-a născut Oscar. Anterior, soția lui, Tana, pierduse o sarcină.

Cei doi, care sunt căsătoriți din 1996, sunt și părinții lui Megan, de 21 de ani, și ai gemenilor Holly și Jack, de 19 ani.

Ramsey a povestit că, pentru prima oară, a fost prezent în sala de nașteri când a venit pe lume Oscar. Spune că sigur a urinat pe el de emoții, că a leșinat, pur și simplu a căzut ca un bolovan la podea.

Vezi și Un celebru bucătar a devenit din nou tată, pentru a cincea oară. Soția lui pierduse o sarcină recent. Cum arată bebelușul

Citește și: