Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, și a alesul ei, Mihai Mincu, zis și „Prințișorul de Dobroești”,  au făcut cununia religioasă sâmbătă. Mirii au ajuns, în jurul orei 17.00, la biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar apoi au mers la Snagov pentru petrecere, unde cei 700 de invitați  au petrecut până la 6 dimineața, potrivit Libertatea.ro.

Teodora a impresionat pe toată lumea cu look-ul pe care l-a adoptat în cea mai importantă zi din viața ei. Fiica lui Gigi Becali a purtat o rochie de mireasă stil prințeasă, cu trenă, care i-a venit ca turnată. Ea a avut trei domnișoare de onoare, care au purtat rochii vaporoase, de culoare roz. La petrecere, Teodora s-a schimbat într-o rochie mai lejeră, stil  sirenă, ce i-a pus în evidență silueta perfectă.

nuntaaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Andra a cântat la marele eveniment

Cătălina  Măruță a fost prezentatorul evenimentului, iar Andra a fost invitată să întrețină atmosfera la nunta fiicei lui Gigi Becali.

Mai mult, celebra artistă s-a arătat foarte încântată că a participat la eveniment. „Eu m-am măritat la 23 de ani și de aceea, când sunt invitată de o mireasă foarte tânără mă emotionez tare. Îi urez și ei mult noroc și o felicit pentru curajul de a-și asculta inima la doar 24 de ani! Îi mulțumesc că și-a dorit să fiu la nunta ei, să îi fiu alături în această zi specială! Casa de piatră Teodora & Mihai! ?”, este mesajul transmis de Andra după eveniment.

 

Patronul FCSB a fost pentru prima dată socru mic și i-a făcut toate poftele fetei sale. După ce a cheltuit 500.000 de euro pentru organizarea evenimentului, Becali a decis să lea dea mirilor un cadou incredibil. Astfel, Gigi ar fi pus 1 milion de euro într-un cont comun pentru ca cei doi tineri să înceapă cu bine căsnicia, potrivit Fanatik.

Pentru ținuta de la nuntă, Gigi Becali a apelat la creatorul de modă al Casei Regale, cel care l-a îmbrăcat și pe președintele Klaus Iohannis și pe prințul Albert de Monaco, iar Luminița, nevasta omului de afaceri și-a făcut apariția într-o rochie lungă, de culoare nude, cu inserții argintii în partea de sus. Look-ul a fost completat și de o coafură pe măsură, un coc lejer, dar și de un machiaj foarte discret.

Gigi Becali și Luminița au împreună trei fete: Teodora, Alexandra și Cristina. Și celelalte două fete ale cuplului au arătat extraordinar de bine. Alexandra s-a afișat la nunta surorii ei într-o rochie de culoare bleu, sexy. cristina becali a purtat o rochie de culoare roz și a fost una dintre domnișoarele de onoare ale Teodorei. Luminiţa îl ştie pe Becali de când ea avea 14 ani, iar el 26 de ani, şi de atunci familiile lor au pus la cale căsătoria dintre ei. Un detaliu mai puțin știut despre Luminița și Gigi Becali este că între aceștia există o legătură de rudenie: sunt verișori de gradul trei. „O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul III, ea e cu 12 ani mai tânără decât mine”, dezvăluia chiar Gigi Becali.

 

Citește și: