Micuţa a avut la naştere 3,900 şi va purta numele Maria.

“Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Are 3,900 kilograme. O cheamă Maria. Naşii sunt fata lui Teia şi ginerele. Seamănă cu mine.

De azi, de la 8 dimineaţa, când eram la biserică, şi până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi şi m-am rugat să nască fata sănătoasă”, a mărturisit Gigi Becali la RTV.

„Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze altceva acum, fotbal sau altceva. Să fie toată lumea sănătoasă!”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Teodora, în vârstă de 25 de ani, şi Mihai s-au bucurat anul trecut de o nuntă ca-n poveşti. Evenimentul a fost unul grandios şi a costat în jur de jumătate de million de euro. La scurt timp, fiica lui Gigi Becali a rămas însărcinată.

Inițial, cuplul a negat sarcina. Totul a devenit însă public odată ce Becali a dat vestea cea mare, emoționat până la lacrimi.

Cuplul locuieşte acum în Dobroeşti, unde ginerele lui Becali deţine o vilă. „Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, mărturisea Gigi Becali înainte să îşi conducă fiica la altar.

Vezi și Fiica lui Gigi Becali, superbă la nunta ei. Cum au arătat rochiile de mireasă. Darul fabulos primit de la tatăl ei

Citește și: