Gabriel Cotabiță a fost diagnosticat cu COVID-19 și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, având în vedere că artistul a suferit de mai multe probleme de sănătate ce i-au pus viața în pericol.

În urmă cu câțiva ani, Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte după ce a făcut un infarct în sala de sport.

Fiica artistului, Aela, a fost cea care a făcut primele declarații la Antena Stars despre starea solistului. Ea susține că familia își dorește foarte mult ca artistul să se însănătoșească și revină cât mai curând acasă. Potrivit acesteia, Gabriel Cotabiță nu suferă de o formă gravă, nefiind intubat și nici la ATI, ci doar necesită să fie monitorizat, scrie Spynew.ro.

”Sperăm să iasă totuși testul negativ cât de curând zilele acestea și să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur și simplu necesită să fie monitorizat, având și alte probleme de sănătate.

El, cu siguranță, s-a protejat știind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanțare, să poarte mască și toate celelalte” a declarat fiica artistului pentru Antena Stars.

Tânăra a mărturisi că, în ciuda celorlalte probleme medicale pe care tatăl ei le are, acesta se simte relativ bine, pentru că a contractat o formă ușoară a virusului SARS-CoV-2.

“E bine, este pe mâini bune. Ţinem legătura cu el zilnic şi, de asemenea, şi cu medicii. Nu avem cum să mergem să îl vedem date fiind procedurile în vigoare. A fost depistat de ceva vreme. Nu mai ştiu exact de câte zile”, a declarat Aela Cotabiță pentru o emisiune de la Antena Stars.

Citește și:

Cum arată femeia care l-a cumințit pe Augustin Viziru. L-a făcut tătic și asta a schimbat tot!

Ce băiat frumos are Andreea Berecleanu!