Desi tatal sau e unul dintre cei mai cunoscuti rapperi, Scott a optat pentru o tema disco. Atat fundalul fotografiilor face trimitere la acest gen, cat si vestimentatia aleasa, una foarte sexy.

Scott tocmai a implinit 24 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

“E ziua mea si postez daca si ce am chef”, a scris ea, pentru a nu fi judecata in niciun fel de fanii tatalui sau. Nu era cazul, pentru ca fanii au aplaudat la scena deschisa fiecare instantaneu postat de ea.

Nu doar din imaginile postate de ea, ci si din comentarii, se poate vedea ca Scott este o tanara cu un psihic sanatos, care stie sa se iubeasca si stie cat valoareaza. In dreptul unei imagini postate nu demult, Scott scrie: “Pare ca ma imbratisez si sincer sunt de acord cu iubirea de sine”.

Scott e singurul copil biologic al rapperului, provenind din casatoria cu Kim Mathers, mariaj care a tinut pana in 2006. Artistul face referire la fiica sa in mai multe melodii, inclusiv in cel mai recent album, Revival.

Fiica rapperului in varsta de 45 de ani a terminat facultatea de Psihologie, dar inca nu stie pe ce drum va apuca. Deocamdata este un cunoscut influencer pe retelele de socializare si e atrasa de industria frumusetii, ea promovand destule produse pe conturile ei media.

Vezi si Cum arată, la 23 de ani, fiica lui Eminem. A moștenit trăsăturile tatălui ei | GALERIE FOTO

Citeste si: