Michael, în vârstă de 56 de ani, și Lisa Marie, de 49 de ani, s-au căsătorit în 2006, având împreună gemenii Harper Vivienne Ann și Finley Aaron Love, de 9 ani. În 2016, Lisa Marie a cerut divorțul, motivând că Michael era anchetat, după ce pe calculatorul său și alte dispozitive electronice s-au găsit imagini nepotrivite cu copii.

Avocații lui Michael susțin însă că acuzațiile sunt neadevărate, că în presă și spațiul public, în general, nu a ajuns decât versiunea ei legat de cum au stat lucrurile. În plus, ei mai spun că Michael nici nu mai este anchetat din martie, anul trecut.

Cât câștigă fostul soț și cât Lisa Marie

Cum, conform actelor depuse la tribunal, Michael nu câștigă mai mult de 20 – 25 de dolari din jobul pe care îl are la două magazine de muzică, unde curăță instrumentele muzicale, iar Lisei Marie îi intră în buzunar 350.000 de dolari pe lună, adică circa 4,2 milioane de dolari anual, fostul soț îi cere să achite ea cheltuielile sale cu divorțul.

De la despărțirea celor doi, gemenii cuplului sunt în grija bunicii lor, Priscilla Presley, în vârstă de 72 de ani.

Lisa Marie Presley, care este cântăreață, a fost căsătorită de 4 ori până acum. În 1988, s-a căsătorit cu muzicianul Danny Keough, împreună cu care a avut un fiu și o fiică. În 1994 au divorțat, iar Lisa Marie s-a căsătorit cu Michael Jackson. Mariajul a durat numai 2 ani. În 2002, ea s-a căsătorit cu actorul Nicolas Cage, cu care a rezistat tot 2 ani. În 2006, s-a căsătorit cu producătorul muzical Michael Lockwood.

Foto: Instagram

Vezi mai jos imagini cu Lisa Marie, inclusiv împreună cu tatăl său, Elvis Presley, dar și cu gemenele pe care le are cu fostul soț:

Lisa Marie Elvis PresleySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Vezi și Tu îi dai 71 de ani? Cum arată acum fosta soție a lui Elvis Presley și ce dezvăluiri a făcut despre regretatul artist

Citește și: