Puțină lume știe însă  că Ada(30 de ani) s-a tranformat radical în ultima vreme, după ce a reușit să slăbească în ultimii trei ani nu mai puțin de 40 de kilograme.

“Starea sănătății și calitatea vieții pe care o duceam m-au determinat să fac ceva în acest sens. Greutatea corporală excesivă te schimbă în alt om și nu neapărat în unul mai bun. Nu eram fericită, eram nemulțumită de mine. Am reușit să spun nu și asta m-a salvat”, mărturisește aceasta.

13501647_10153933508704143_3290674574721635526_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Ada a început să slăbească după ce s-a întors de la Londra, unde a locuit o bună bucată de timp. Și spune că nu-i este deloc greu să se mențină. “Menținerea este destul de ușoară, atât timp cât îți iubești corpul mai mult decât gustul mâncării. Țin cont tot timpul de ceea ce am mâncat cu o zi în urmă și mă gândesc constant la ceea ce mănânc. Cel mai greu îmi este însă să renunț la cartofii copți sau prăjiți”, adaugă Ada.

Fiica lui Cornel Palade spune despre ea că în viața de toate zilele este un om simplu, care iubește arta. “Muzica și actoria sunt pe primul loc în viața mea, dar îmi place și să scriu, să desenez, să fotografiez, să dansez. Îmi place natura. Tot ce înseamnă artă mă bucură și îmi aduce liniște.” De fel, Ada este mai energică, așa că cel mai greu la Te cunosc de undeva! îi este atunci când trebuie să stea multe ore la machiaj. Se amuză însă teribil atunci când își vede colegii de sex masculin în travesti.

Mai spune despre ea că are două “mari frici”, să nu fie îngropată de vie și să nu întârzie la spectacol,  dar și că nu se poate opri din a urmări reality-show-ul “Insula Iubirii”, de la Antena 1. „Cel mai greu este atunci când trebuie să aștept o săptămână pentru fiecare episod, dar mă uit la sezoanele trecute”, mai spune ea.

I-ar plăcea ca lumea să știe despre ea că este o artistă versatilă, flexibilă, care a muncit mult până să joace alături de tatăl ei, la Te cunosc de undeva!. „Abia aștept să mă cunoașteți și să vă bucurați de ce pot oferi publicului pe scenă și pe micile ecrane”, mai spune ea.

Cum a reușit Ada Palade să slăbească 40 de kilograme

Care sunt primele personaje pe care Ada Palade le va imita la Te cunosc de undeva! alături de tatăl ei, Cornel Palade, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20:00, în noul sezon al transformărilor.

Ada a dezvăluit într-o emisiune TV dieta cu care a reușit să slăbească.  Ea a mărturisit că timp de trei luni a mâncat numai supe, ceaiuri, shake-uri cu proteine, piureuri şi a făcut yoga si pilates.

‘Eu o să fiu fata lui tata până închide ochii. O să mă cheme tot Palade. Vrem să ducem numele Palade cât mai departe. Povestea a început la 18 ani când am avut prima iubire. El avea 90 de kilograme și apoi m-am urcat și eu pe cântar și am văzut că aveam 100 de kilograme. Ajungeam pe patul de spital… Tata îmi spunea să mănânc mai puțin. Era consum nervos. Mă simțeam nereușită. M-am dezbrăcat și m-am pus în fața oglinzii și am zis că ție îți place ce vezi. (…) Am ajuns într-un punct în care m-am închis în casă o lună. (…) Doctorul mi-a zis să consum supe, piureuri și compot. Cel mai greu moment a fost a doua zi când am vrut să mănânc o felie de pâine.’, a declarat Ada Palade pentru ‘Răi da` buni’.

 

Citește și: