Daria este un copil foarte talentat și este atrasă de carierele părinților ei. Deși a fost admisă la Facultatea de mediciă și și-a dorit să devină medic ca mama ei, după doar un an de cursuri șatena, în vârstă de 20 de ani, s-a retras de la facultate. Și asta, pentru că din toamnă a devenit elebă la UNATC, la Actorie, unde a intrat a șaptea pe listă. Așadar, ea s-a simțit mai atrasă de partea artistică și până la urmă calcă pe urmele tatălui ei.

“Este o facultate foarte solicitantă, dar dacă nu ești trup și suflet mai bine nu ești deloc și eu am preferat să fiu trup și suflet. Ceea ce înseamnă că am dat toată energia acolo și acum am nevoie să-mi încarc un pic bateriile. Sunt studentă la UNATC, la Actorie”, a mărturisit Daria în emisiunea „Vorbește lumea”.

Daria-e-superbaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Fiica lui Cătălin Crișan a fost admisă la Facultatea de Medicină după liceu, însă a studiat acolo doar un an. Tânăra și-a dat seama că-și dorește altceva și a reușit performanța de a fi admisă în toamna anului trecut la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC), din București. Daria a intrat a șaptea pe listă.

“Nimic nu e întâmplător în viață și practic ea, fără să vrea, face exact ceea ce am făcut eu: am cântat și apoi am intrat la institut.(…) E făcută pentru scenă”, a declarat Cătălin Crișan.

Daria a urcat pe scenă cu tatăl ei, la Sala Palatului, la spectacolul aniversar al artistului, în 2017, ba chiar îl ajută pe Cătălin Crișan, la școala sa ‘Centru educațional Cătălin Crișan’

Daria este fiica artistului din relația cu prima sa soție, medicul Lucia Bubulac

‘Sunt foarte mândru de ea’, spune Cătălin despre fiica lui.

Cătălin Crișan a făcut deliciul a generații de doamne și domnișoare prin succesele sale lansate în anii ‘80-90, dintre care amintim ‘Vorbește marea’, ‘Am albit de dorul tău’  sau ‘Dacă pleci’ .

Citește și:

Doinița Oancea a izbucnit în lacrimi, în direct: „Am avut un sfârșit de an dureros. A început la fel de prost”

Julia Chelaru ia măsuri: ”Lumea a remarcat că am mai pus câteva kilograme”. Nu intră la cură, ci la bisturiu. Ce operații va face artista