Însă Cabral nu e la primul copil, el mai având o fată din relația cu Luana Ibaka. Inoke este acum o adevărată domnișoară, la cei 16 ani ai săi. Dacaă până acum nu a reacționat public legat de faptul că va avea o surioară, a făcut-o recent, într-un mod atipic, pe o rețea de socializare.

Concret, o rpeietnă virtuală a întrebat-o destuld e direct dacă o bucură faptul că va fi soră mai mare. „Cum te simți acum că o să ai un frete/o soră? Gen ești excited (nerăbdătoare – n.r.) sau te enervează ideea?”, a sunat întrebarea primită de Inoke.

Iar răspunsul acesteia a fost foarte promot și destul de tranșant, tăindu-le altora cheful de a mai pune întrebări personale. „Cum te simți acum că te-ai afirmat ca o persoană nosy (băgăreață – n.r.) care preferă să adreseze întrebări despre viața personală a altor persoane, în loc să fie preocupată de a ei? Gen ești excited sau te enervează ideea?”, a răspuns destul de acid, dar corect, fiica lui Cabral.

Vezi și Andreea Ibacka și Cabral vor deveni părinți. Ce frumos au făcut anunțul: „Scriu dintr-o singură suflare… cu fluturi în stomac…”. Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: