Alesia Baicu, fiica adoptivă a lui Bursucu, a împlinit recent 16 ani, iar prezentatorul TV a surprins-o cu un tort cu totul special. De asemenea, acesta s-a pregătit așa cum se cuvine pentru evenimentul important și a publicat pe rețelele de socializare un mesaj înduioșător pentru Alesia, fiica iubitei lui din altă relație.

Ziua de naștere a Alesiei a fost sărbătorită ca la carte în familia Cristea-Baicu, iar Alesia a primit un tort personalizat, cu numele unui brand internațional în mare vogă în această perioadă, „Off White”, care, cel mai probabil, este preferatul ei.

Mesajul de „la mulți ani!” din partea lui Bursucu nu s-a lăsat așteptat. „La mulți ani, iubita lui tati! Îți mulțumesc pentru tot ce însemni tu în viața mea! Îți mulțumesc pentru fiecare moment în care am zâmbit sau am lăcrimat împreună! Îți mulțumesc pentru tot ce ești și ce ai realizat tu! Sunt mându de tine”, a fost mesajul co-prezetatorului de la „Teo Show”, care a postat și o fotografie cu fiica sa adoptivă.

Chiar dacă nu sunt de același sânge, Bursucu și fiica sa sunt extrem de apropiați, o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Prezentatorul TV a cunoscut-o pe iubita lui, Andreea, alături de care mai are o fetiță, când aceasta era mama unei micuțe de şase ani, Alesia. Tatăl biologic al acesteia a murit.

Practic, relația cu Alesia l-a ajutat pe Bursucu și după apariția fetiței sale biologice, recunoștea el.

Vezi și Ce mare s-a făcut fiica lui Teo Trandafir. Este superbă! Iată ce spune vedeta despre Maia

Citește și:

Matthew McConaughey a mărturisit că era îndrăgostit lulea de o actriță, colegă de breaslă: ”A fost una dintre primele vedete de care m-am îndrăgostit”

Vica Blochina, despre copilăria petrecută în Lituania: ”Mă certa și mă bătea”